Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Na temu baterije na S6 ću napisati još samo sledeće:
Imam ovaj telefon već oko 3 nedelje. Okačila sam SS mog trajanja baterije i napisala da je to MOJ rekord u trajanju od svih prethodnih telefona sa vrlo sličnim korišćenjem čak sve jačim korišćenjen kako sam upgarde-ovala uređaje: Arc S, Galaxy S3, Galaxy S4... U tom smislu JA sam zadovoljna baterijom i to je moj zaključak. Kako ostali koriste svoje telefone i da li bi njima bila dobra baterija na S6 neću da sudim. Nije u redu da neki ovde pišu da ja govorim neistinu.
Pomozite sergiusu, ako možete.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
A ne razumem. Kaze da mu je stigao 5.1.1 sto je odlicno, ali mu baterija drzi slabije sto je i logicno(skoro ga je flesovao). Opali factory reset iz recovery-a i wipe dalvik cache i sacekaj 2-3dana da se slegne sve. Videces kasnije kako ce biti bolja.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Zile995 Kada kliknem na grafik nista se ne desava niti kako ti kazes pise nesto vezano za signal...
Stavio sam ga da se puni jos malopre pa cu sutra da vam javim kakva je situacija vezano za bateriju... Inace kad smo kod punjenja telefona moram nesto da pitam jel ovo normalno da se toliko zagreje kad se ukljuci na punjenje ili je to samo kod mene ocigledan problem? Inace to sam primetio i juce kada sam ga punio preko preko bezicnog punjaca...
A hteo sam jos nesto da vas pitam jel jos neko ima osecaj da kada se nosi u pantalonama ili u dzepu od farmerica telefon se isto greje doduse ne bas kada se puni kao sada ali bude topao,mozda je to zbog temperature tela pa staklo+metal... Moram da primetim da kod ip6 nisam to u tolikoj meri primecivao...stvarno realno pricam da ne ispadne da sadagledaj ovoga samo mu nesto fali te ovo te ono.. da ne bude nesto prozivam samsung jer koliko volim iphone toliko volim i nokiu samsung i ostale kvalitetne telefone,naravno svaki model je prica za sebe...
sergius, normalno je da se telefon zagreje kada ga puniš preko originalnog punjača - Fast Charging. Ne znam koliko je to kod tebe izraženo da bih ti tačno rekla da li je toliko normalno. Za bežićni ne bih mogla sigurno da ti kažem, jer ga nemam, mada mislim da su pisali da ume i preko njega da se zagreje, ali ne znam koliko. Meni se telefon ne greje kada ga ne koristim (u tvom slučaju bi to bilo kada ti je u džepu). To već svakako nije normalno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hvala vam svima na pomoci i trudu sad sam ga napunio na 100% pa cu videti kako ce se sutra i prekosutra ponasati ako i dalje bude baterija slaba odradicu reset!
Zamolio bih moderatora znemanju da obrise neke od mojih nepotrebnih postova da ne popunjavam temu bespotrebno...
kutijagreha napisao:Joco,svako jutro u kaficu kod fensera mi je pred ocima Ip6 i S6. Probao jutros. Bolji skener je kod Ip. Takodje,korisnici istog potvrdili
Naravno da nije istina, ko tvrdi suprotno neće da prizna činjenicu. Niko ne može da me ubedi u suprotno. Pored toga što je brži odziv na S6, mnogo bolje i očitava otisak. Retko kada mi se dogodi na S6 da ne uspe iz prve dok iP6 mi se dosta više puta dešavalo da neće ne samo iz prvog već iz nekoliko puta. Takvo je moje iskustvo i niko ne može da me ubedi u suprotno. Ovo najiskrenije pričam, bez obizra na Samsung vs Apple i ostale stvari.
Sergius, dosta je to slab rezultat. Meni je isto stigao 5.1.1, uradio sam reset i baterija mi je posle toga držala dan i po, uz dosta razgovora i 2 sata upaljenog ekrana. Uz to bio mi je sve vreme uključen 3g i sve sinhronizacije. Uradi reset i pusti da se malo slegne sistem jedno dva-tri punjenja. Moguće da je i slab signal uzrok problema, a moguće i ove aplikacije koje su glavni potrošači. Ja ni jednu od tih ne koristim. Probaj i da jedno punjenje držiš 2g, čisto da vidiš koliko će trajati baterija.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Evo i ja da prijavim stanje baterije od jutros Evo od 7:15 kad sam napustio stan bio je na 100% a sada je vec na 80% a 11:19 mada moram da palim i gasim net po potrebi i iskljucio sam automatsko osvetljenje...
sergius, nije to resenje ako ces morati rucno da palis i gasis net po potrebi Takodje,to sto si automatsko osveljtnje iskljucio.
Odradi ti reset,sacekaj dan dva pa vidi kako ce da se ponasa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.