Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S5
Pa ne zna. Isto kao što ubije fb i šta još već.
Ja bogme ne štedim. Meni su sve te aplikacije za komunikaciju stalno upaljene. To i jeste suština ovih telefona, da odmah i o svemu budeš obavešten. Ako bi tu funkciju isključili onda komotno možemo terati i 3310 + neki aparat za fotkanje, a za ostalo komp.
Pa ako ti je sve to pogašeno, onda ti i nije baš sjajan rezultat. Da li ti je na gsm, wcdma ili wcdma/gsm? Stalno ili samo po potrebi?
Ja bogme ne štedim. Meni su sve te aplikacije za komunikaciju stalno upaljene. To i jeste suština ovih telefona, da odmah i o svemu budeš obavešten. Ako bi tu funkciju isključili onda komotno možemo terati i 3310 + neki aparat za fotkanje, a za ostalo komp.
Pa ako ti je sve to pogašeno, onda ti i nije baš sjajan rezultat. Da li ti je na gsm, wcdma ili wcdma/gsm? Stalno ili samo po potrebi?
Ma mail ne dobijam tako cesto,pa proveravam s vremena na vreme... A na fb i messenger cesto uzlazim pa mi nije neophodno da me obavestava istog trenutka kad pristigne poruka. Ne drzim 3g net stalno upaljen. Nekad mi je na gsm,a nekad na wcdma,ali vise vremena je na wcdma...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
Pa sta ti je uopšte upaljeno od aplikacija? Šta je sa sinhronizacijama?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kada cujem ovako da neko koristi s5 a sve zivo mu pogaseno i nema nijednu sinhronizaciju tacno bi mu dao nokiu 3310 bez razmisljanja. E eto to je reklama samsunga i iphone,uzmi te modele da budes baja u drustvu a to sto ti je sve pogaseno,to nema veze. Ne kazem ja da nema drugih primera kod ostalih proizvodjaca ali kod samsunga je to definitivno najvise
Pogasio sam sve to da bih video koliko baterija drzi i da je testiram... Sinhronizacija je iskljucena privremeno... Vrlo malo stvari je ukljuceno... Nisam od tih koji kupuju telefon da bi bili baje u drustvu,tako da nema potreba za komentarisanjem tog tipa kad me vec ne poznajes i ne znas kako koristim telefon.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Baterija se bas testira pod jakim opterecenjem,da se vidi prava njena snaga. Mogu ja da pogasim sve zivo u pozadini,oborim osvetljenje i nabijem za 3 dana koriscenja 6 sati rada ekrana
Ok,ukljucicu sve moguce i tada cu okaciti rezultate... To cu tek posle vikenda jer pre necu imati vremena pre.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
E to se ceni,jer i S5 je za must have usere,shodno tome je i baterija napravljena za to 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pobrisao bih mu gomilu shamesung gluposti, upalio znaci sve, sinhronizaciju i lepo testirao.
Kada obrises email aplikaciju, onemoguci i usluge email servera, jer moze doci do FC-a ovih usluga.
Kada obrises email aplikaciju, onemoguci i usluge email servera, jer moze doci do FC-a ovih usluga.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Onemogucio sam stock email aplikaciju jer mi se ne svidja,ali koristim drugu aolikaciju Aqua mail jer mi je zgodnija... Ako onemogucim usluge email servera onda ni aqua mail nece raditi jel tako?? Sto znaci da to ne treba da diram... 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Na tebi je da testiras. Ako ne radi ti je ponovo omoguci.
Ja koristim gmail, radi normalno i nisu neophodne usluge servera.
Ja koristim gmail, radi normalno i nisu neophodne usluge servera.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
https://imageshack.com/i/p4J5gcj4p
Evo me,sa rezultatima...Ovo gore prikazano,jeste trajanje baterije dok mi je bila ukljucena sinhronizacija,lokacija,ukljucene sve air funkcije...Fb,viber,whatsapp, S voice,health funkcije radile su u pozadini neprestano,wcdma skoro sve vreme...Vidzet za vreme radi,vidzet za mail...I odgledao sam u mx player-u film u trajanju od 90 min.Sve moguce je bilo ukljuceno,jedino sto sam prilagodjavao jeste osvetljenje. Telefon nije silovan,koristio sam sve onoliko koliko mi je trebalo,koliko i inace koristim...
Evo me,sa rezultatima...Ovo gore prikazano,jeste trajanje baterije dok mi je bila ukljucena sinhronizacija,lokacija,ukljucene sve air funkcije...Fb,viber,whatsapp, S voice,health funkcije radile su u pozadini neprestano,wcdma skoro sve vreme...Vidzet za vreme radi,vidzet za mail...I odgledao sam u mx player-u film u trajanju od 90 min.Sve moguce je bilo ukljuceno,jedino sto sam prilagodjavao jeste osvetljenje. Telefon nije silovan,koristio sam sve onoliko koliko mi je trebalo,koliko i inace koristim...
Ljudi aj uvek okacite I podatke vezane za vreme upaljenosti ekrana. 
Uglavnom je to neko merilo trajanja baterije.

Uglavnom je to neko merilo trajanja baterije.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Zar to nije trebalo da pise ovde? Kod mene nema,ili je skroz pri dnu,a to nisam snimio... :/ A ovi rezultati su mi od pre 2 dana...
pele90, kada udjes u battery setings onda klikni na ekran, da ti se otvorio novi prozor u kome ce da pise vreme.
Meni je u poslednjih 2 nedelje vreme upaljenosti ekrana palo sa 4h na 3h. Vreme je za jedan reset.
Meni je u poslednjih 2 nedelje vreme upaljenosti ekrana palo sa 4h na 3h. Vreme je za jedan reset.
Pise mi Ekran 29 % i Vreme upaljenosti 5s i 3m... Zajedno sa tom informacijom i prethodnim postom, kakvi su rezultati moje baterije? 

- Azimuth
- Moderator
Tako je i kod mene na automatsko osvetljenju osim kada sam na direktnom suncu, tada pada na nešto preko 4h što mi je skroz super i ne brinem se uopšte da li će mi lipsati pre nego što dođem do punjača.
Ja od kada imam telefon, a imam ga vec 4 meseca jos nisam uspeo da izvucem 5h. 
Jel koristite vi Samsung acc I Find My Mobile opciju?

Jel koristite vi Samsung acc I Find My Mobile opciju?
Jesam u pocetku malo dok sam se upoznavao sa tel, ali posto mi je to nepotrebno, ugasio sam...
- Azimuth
- Moderator
Imam samsung acc ali mu ne dozvoljavam sinhronizaciju. Gde se nalazi find my mobile pa da i to proverim?