Samsung Z710
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Samsung Z710
mnogo mi se svidja ovaj fon... posto mi je zelja da ga kupim,hocu da cujem jel neko imao iskustva sa njim i kakav je generalno?
Nokia E71... Elegant, but deadly
jao meni je fon prelijep... ja sam ga dobijao za 290km u full-u... to je nekih 150e sxtra dizajn, nista ne skripi, a kada se ekran prekolopi izgleda kao digitalac... fantazija, slike nissu nesto posebno kada se prebace na pc, i samsungova ogranicenja sa kojima smo svi upoznati su tu... stvar ukusa, ako ti je dizajn i kvalitet na 1. mjestu uzmi. 

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
pa ako si ikada imao samsung, onda znas sta on nudi...
ja sam ga juce "driblao" i stvarno je sminka, ja licno volim kvalitetno odradjene sminkerske telefone... a ako imas n73-funkcionalnost, symbian, kamera... uzmi i samsung.. neces se pokajati

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.