Povezao sam ovaj telefon USB kablom sa kompijuterom ali ga kompijuter ne registruje dok je u modem rezimu(kada sam u podesavanjima telefona u delu podesavanja USB-a stiklirao Modem). Kada u navedenim podesavanjima umesto "modem" stikliram "masovna memorija" kompijuter prepozna novi drajv ali posto nemam memorisku karticu signalizira mi da je drajv prazan i da treba da ubacim "disk".
Da li mogu pomocu ovog USB kabla da manipulisem sa ovo malo memorije sto je telefon ima i kako?
Samsung E250 USB kabl
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Baia imam 3 reci za tebe, a to su:
Samsung PC Studio, ovde se moje 3 reci zavrsavaju, skidaj ovaj program i ima da radi. link gde mozes da skines program i drivere za telefon je:
www.???.com (salim se malo, dosadno mi je
)
evo ti pravi link:
klikni ovde misem i ima da odes na pravi link
(malo je poduzi, al koga jos to briga, bitno je da koristi).
Samsung PC Studio, ovde se moje 3 reci zavrsavaju, skidaj ovaj program i ima da radi. link gde mozes da skines program i drivere za telefon je:
www.???.com (salim se malo, dosadno mi je

evo ti pravi link:
klikni ovde misem i ima da odes na pravi link
(malo je poduzi, al koga jos to briga, bitno je da koristi).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Baia jel si snimio drivere za taj model? obavezno moras snimiti drivere za model koji hoces da prikacis na USB, a ako si snimio, onda stavi usb u neki drugi usb port na kompu i nek is pocetka snimi drivere za telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album