Ja ipak neću ovdje reći sve o ovom telefonu, već sam temu otvorio da bi bila nalik "lepljivim" temama u Nokia podforumu - dakle, suština je da se razmjenjuju mišljenja i iskustva o ovom modelu.
Ipak, nekoliko riječi: ovo je smartphone koji radi na Symbian 9.2 platformi i pritom je izuzetno kvalitetno muzičko rešenje. Isporučuje se sa relativno kvalitetnim parom slušalicama i posjeduje dual-slide mehanizam za otvaranje, kao i dva muzička plejera, od kojih je jedan standardni Symbian plejer a drugi nalikuje Media Centre-u na Vista-i. Aparat je prihvatljivih dimenzija: 101x52x17.8 mm, vrlo blizak izgledom i funkcijama Nokiji N81. Razlika je što nema 8GB in-built memorije ni Wi-Fi (što je veliki minus telefonu). Ima softver nalik SE-ovom TrackID-u, što je simpatična funkcija.
Interfejs je izuzetno kvalitetno urađen i brzina pokretanja aplikacija je izuzetna. Takođe, radna memorija je izuzetno velika pa je multitasking piece of cake: neki lik je u review-u pomenuo da mu je u trenutku pisanja bilo pokrenuto nekih 15-ak aplikacija! Sve u svemu, vrlo zanimljiv telefon.
P. S. Ima 2mpix kameru, za koju kažu da je osrednja

Ovo je jedan od rijetkih Samsungovih Symbian modela i smatram da zavrjeđuje pažnju.
Da li neko zna kada će doći kod nas i koja mu je očekivana cijena?
Takođe me zanima i na koji se način flešuju Samsungovi Symbian modeli i koliko je zastupljen softver za iste.
Nadam se da će se u ovoj temi voditi lijepe diskusije, jer ovaj telefon zaista obećava. Prema tome: navali narode!!!

Pozdrav!