SAMSUNG L760
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
SAMSUNG L760
Hteo bih da pazarim ovaj fon preko telenora u okviru jednog od paketa. Ako neko ima iskustva sa kupovinom telefona preko mob. provajdera neka napise-da li se ti telefoni u necem razlikuju od telefona koje kupujemo od dilera... Ako imate jos nesto oko ovog modela samsunga da kazete slobodno napisite...
nemas nikakve razlike,samo mozes biti sigurniji da ce telefon biti ok nego ako ga kupis u nekoj budjavoj prodavnicici.Kad je samsung u pitanju,svi operateri ga uzimaju od Roaminga,pa onda dobijes i njihovu zvanicnu dvogodisnju garanciju.imajuci u vidu koliko su se cene izjednacile,tojest koliko su neznatno nize po divljim prodavnicama,pocinjem ozbiljno da zagovaram uzimanje aparata od operatera ili kod zvanicnih dilera.....ne znam nista konkretno o tom modelu,ali imam nekog ko ga koristi,i osoba je prezadovoljna,doduse nije zahtevan korisnik.drzao sam fon u rukama i deluje mi solidno,koliko i bilo koji drugi noviji samsung.lep ekran,standardan izgled menija....klasika.Jedino sto ce ti fon verovatno biti zakljucan na operatera kod kojeg si kupio i to je to,ostalo......go for it sto se mene tice