Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ovo je omnia na steroidima i mnoooooooooogo mi se dopada!!!
razlika u odnosu na obicnu: 4 puta vise piksela(tako pise), DMB TV tuner i to je to... Malo je veca,al ima i veci ekran
I prodaje se samo u koreji...
Dakle, ako neko ide u koreju nek mi se obrati, dacu mu pare da mi kupi odma' 2 komata
Prvo, samo u Koreji se prodaje, nigde drugde, i to preko operatera. Drugo, nije kinez, vec je najavljen Za tvoju informaciju ANYCOOL je kinez,a ANYCALL je drugo ime za samsungove aparate, na odredjenim trzistima. Inace, miki, ako je bude bilo, deder javi se Ocu i ja jednu
Nisam ja gore navedene Anycall fonove naveo zbog kamere, već i zbog toga što nisu Anycool pa da dotični tamo gore vidi da ovo nije kinez.
Što se tiče ovog fona, sviđa mi se crn, jer mi se nekako čini da sav sija i naravno, TV tuner je pored svih prednosti i više nego extra
Da. I korejska je firma. Iskreno, to je jedini korejski proizvođač bilo čega koji nudi proizvode koji se meni sviđaju. Automobile im ne bi ni pomirisao, nekako su mi odbojni i djeluju nekvalitetno.
Inače, ova pojačana Omnia je čudo! Mislim, ta pikselaža displeja je maltene jedino što su mu zamijerali. Sad je to veoma popravljeno, plus fizički povećan displej. Odlično. Jedino bih upotrijebio sve što znam i mogu da platim da mi se prekriju ovi SoftBank natpisi, mnogo su ružni.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ih ... pa ovo ima vec mesec dana kako znam za ovo ... i btw, ova Omnija nema WiFi....tako da bolje da imate E51 i T*Omniu uz sebe ako zelite Omniju i WiFi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.