Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Zhelim da uzmem Samsung B3310 u najskorije vreme, pa me zanimaju iskustva, mishljena itd. o tom telefonu?
Shta god imate da pishete o njemu (pozitivno/negativno) napishite mi.
Da li se formira baterija? Kako funkcionishete sa njim? Sve, sve, sve. Pozdravchic.
MakiDance, mogu jedino da ti odgovorim na pitanje o "formiranju baterije". Ne postoji ni jedan jedini model telefona proizveden u poslednjih 5+ godina kod koga je potrebno "formiranje baterije". Svi telefoni proizvedeni u poslednjih 5+ godina koriste Li-Ion ili Li-Polymer baterije kod kojih nikakvo formiranje nije ni potrebno ni moguce. Posledicno- baterija na B3310 se ne formira.
@Tomas
Hvala ti puno na odgovoru. Nisam dugo vremena kupovala telefon pa nemam pojma to za baterije itd. Ako mozhe josh neko da mi odgovori na ostala pitanja molim vas. POzdravchic.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.