Pomoc kod Samsunga X450

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
nenads
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 16:44

Pomoc kod Samsunga X450

Post od nenads »

Da li neko zna kako da podesim signal poruke da me obavesti samo po prispecu poruke a ne dok je ne otvorim?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Evo ovako idesh u sound settings->mesages->short message->repetition->i tu stavish ONCE umesto periodic...

Eto detaljno objashnjenje... 8)

Dobrodoshao na ms forum!

nenads
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 16:44

Post od nenads »

Ja se zahvaljujem na trudu ali kad udjes u sound settings a zatim u message tone jedino mozes da izaberes vrstu tona i nista vise.Pokusao sm ali nema nigde mogucnost da ga podesim.Hvala u svakom slucaju
volim da, naravno koliko je to moguce, pratim novosti iz domena tehnike.Naravno trudim se da nesto novo i saznam.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

neki samsung telefoni imaju to podesavanje a neki nemaju :uhuh: po meni je to velika glupost da ti poruka pisti sve dok je neprocitas :P , ali eto samsung hoce da bud po necemu specifican i neodustaje od toga :angry:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Izvini onda tako je na E700,uzecu od orakinje da pogledam onda kako je to na tom...

Ali moguce i da nema...to je napravljeno da ako ne chujesh,da te obavestisve dok je ne chujesh i prochitash shto je ponekad jako korisno ali je glupo ako ne moze da se iskljuchi.. :?

Odgovori