E700, prebacivanje slika na PC?!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
J.Zanetti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Dec 2004. 20:35

E700, prebacivanje slika na PC?!

Post od J.Zanetti »

Skinuo sam EasyStudio program sa neta,i sadrzi programe EasyStudio PIMS&File Manger, EasyStudio Image Editor i EasyStudio Intenet Access!
Kupio sam kabal i ima ulaz u PC slican ulazu za monitor.

Medjutim ja ne mogu nikako da se snadjem u EasyStudiju ili mozda ovaj kabal ne reaguje na taj program.

Molim vas da mi neko u detalje objasni kako da prenesem slike sa telefona na PC uz pomoc ovog kabla!!! Hvala vam puno unapred!
samsung e700

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pogledacu ja,da probam da vidim kako,ali meni ni easygprs nije detektovao telefon..

Tj. nakachim fon na cabl i on pusti zvuk(bip) ali i dalje program ne vidi fon...

Mrzelo me da chachkam i da se cimam,ali evo pogledacu pa cu vam javiti ako proradi... 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

e to je odavno veliki problem spojiti easystudio i e 700 preko kabela, potrebni su ti odgovarajuci drajveri za kabel pa odgovarajuci easystudio ionda da te use.. da uparis tel i komp, osnovno je odgovarajuci kabel i drajveri 8)

J.Zanetti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od J.Zanetti »

E poludecu keve mi, imam mnogo bitnih slika, a slobodna memorija mi je na izdisaju!
Smor. Pa ako niko ne zna kako da resi moj problem, moze li neko da mi kaze da li postoji neki USB kabal da kupim za e700 uz koji cu dobiti odgovarajuce programe?
Hvala vam unapred.
samsung e700

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nisam bas strucan za povezivanje E700 sa kompom preko bilo chega ali... :unsure: Jesi probao s IR adapterom...? Mozda to radi...? :unsure:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Uh stefank,ti mora da si lud...samsung i IR,pa to je nemoguca misija,posle nekog takvog pokushaja spajanja samsunga i IR chovek moze samo da osedi ili u ludnici da zavrshi... :D

Samsung jedino sa cablom,jedino mi e700 pravi probleme oko spajanja preko cabla... :unsure: 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Dexter napisao:Uh stefank,ti mora da si lud...samsung i IR,pa to je nemoguca misija,posle nekog takvog pokushaja spajanja samsunga i IR chovek moze samo da osedi ili u ludnici da zavrshi... :D

Samsung jedino sa cablom,jedino mi e700 pravi probleme oko spajanja preko cabla... :unsure: 8)
Ma znam, kad sam probao drugu i drugarici nesto da prebaciiim... :chytry: Uhh... :D Pa dobro, dobra je to kombinacija ako treba da odes s nekim da se bijes, iznervirash se poshteno i onda poslije mosh da mlatish... :lol:

J.Zanetti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od J.Zanetti »

Dajte ljudi recite mi nesto konkretno. Da li da kupim neki drugi kabal? I da li cu uz njega dobiti programe za prebacivanje.
samsung e700

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

jedino da u radnji odma probas da prikacis telefon i komp naravno ako oni imaju te mogucnosti, ima nekoliko vrsta uglavnom kineskih kablova i vrlo je tesko naci odgovarajuce drajvere i uspeti to sve upariti sa telefonom, ja sam uspeo dok sam imao e700 da uparim ali mogao sam samo ja mislim da vidim kontakte a slike nisam uspeo da prebacim i jako sam se nervirao :angry: dok vec sa e710 nisam imao takvih problema 8) e da radio je original kabel koji se dobije sa samsungom v200 pa probaj taj da nadjes :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm,ja koristim original kabl od V200 pa ipak ne uspevam da ga sparim.. :| 8)

Ustvari verovatno je kod mene do sofwera,aj probacu ja vecheras pa cu vam javiti... :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Sa pojavom originalnog Data link kabla (COM port) u našim maloprodajnim objektima pojavila se i potreba za adekvatnim softverom. Jedina potrebna stvar pored kabla je i pravilno instaliran "Easy Studio New".

Originalan Samsungov paket za komunikaciju sa telefonom i računarom. Sa ovim softverskim paketom možete prebacivati slike i fotografije sa telefona na računar i obrnuto. Takodje služi i za organizaciju stvari u telefonu. Kao što je imenik, sms poruke, e-mail, planer, melodija i ostaloga.

Slika

Evo ti slike cd,da ne bude problema posle...

A imache mislim da ima da se skine program ovako na sajtu... ;) (samo shto je 59.6mb chini mi se)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm...kako sve vishe preturam,otkrivam svashta..

Na samsungovom sajtu,uz model e715 stoji u opremi data cabl i cd,pored toga chemu sluzi ima jedna napomena!!

NOTE: Downloading images may not be available on certain handset models.

hmm,chisto sam hteo da vam kazem to,ne znam shta vi mislite o tome... :chytry: 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Joj znam da sam dosadan i da postujem za redom ali stvarno se izvinjavam,moram...(Kad nema nikog u 2 ujutru..)

Ja sam ipak skinuo onaj easy studio(od 60 mb),i imam original data cabl od V200,i pochinje stvarno da me nervira jer i dalje NE RADI... :angry: :dry:

Mislim da su portovi u pitanju ili tako neshto,jer cabl sigurno radi,a nije do programa,tako da...

Jednostavno program NE prepoznaje fon... :? :angry:

Al uspecu valjda da ga ischachkam,grrr.... :wink:

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Pre mesec dana sam i ja imao slichan problem, ja sam povezivao E700 preko IrDA na comp i takodje nije ishlo :uhuh:
Ne bih da vas demoralisem, ali cini mi se da je trud uzaludan...Cak sam poceo da sumnjam da je u Windowsu problem, tacnije u SP2 paketu, ali u cemu je problem do dana danashnjeg nije dokazano...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nemoze e700 da se preko ir poveze sa compom :uhuh: preko ir mozes samo da posaljes kontakt i nista drugo :uhuh: samo preko kabela i sa easystudiom :wink:

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Witcher »

Hm...ma koliko zvuchalo besmisleno i ja sam dosao do tog zakljuchka, ali ipak Samsung je to, a kod njih je sve moguce :disgust:
Jel' to sa kablom funkionise 100%?

J.Zanetti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od J.Zanetti »

Ma ljudi ja imam kabal i Easystudio i ne reaguje ninasta. Kada prikljucim mob na komp pocne da mi se puni baterija???!!! E ima da ga prodam majke mi, skroz sam se razocarao.
samsung e700

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Preko kabla radi,a preko IR-a ne mozesh slike...Pa mora da radi,tako sam ja sa V200 dva dana chachkao i na kraju ne znam ni ja kako sam upseo,ali namestio sam da radi...

I meni kad ga nakachim na kabl samo puni bateriju,ali mislim da je to chisto do nekih podeshavanja u programu tj. kompu..na kompu mora da se podesi neshto... 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

J.Zanetti napisao: E ima da ga prodam majke mi, skroz sam se razocarao.
do tog sam zakljucka ja dosao pre par godina :lol: :D :lol: , i od tada samo nokia, mada me malo kopka d600, ali mislim da cu sacekati n-seriju :D

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Witcher »

Ja nikada nisam ni pomisljao da kupim Samsung...ne znam kako je sada sa ovim novim modelima sa bluetooth-om...jel' su i tu nesto osakatili? :unsure:

Odgovori