da li je moguce da d500 nema mogucnost da se za contacts koristi samo
phone memory ili sim card? zvuci mi nevjerovatno, ali ja tu opciju nisam pronasla.javite sto prije...
memory in use for contacts
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
memory in use for contacts
Prije 2 dana sam kupila d 500 i nisam nasla jednu banalnu opciju- mogucnost da se za contacts koristi ili memory phone ili sim card. glupo mi je da moram da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory.ako mozete da mi pomognete, javite se!
hvala na odgovorima!
za stefank-a - znam kako da iskopiram karticu na tel. ali kad to uradim onda se prikazuju duplo brojevi, i one sa sim i ona sa tel. znaci, morala bih da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory sto mi je zvucalo nevjerovatno

Prije 2 dana sam kupila d 500 i nisam nasla jednu banalnu opciju- mogucnost da se za contacts koristi ili memory phone ili sim card. glupo mi je da moram da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory.ako mozete da mi pomognete, javite se!