teoretsko pitanje?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

teoretsko pitanje?

Post od araphel »

Dakle,pala mi je na pamet ideja:

ako bi se s410i (koji je fizichki i cini mi se softverski isti kao e720 osim sto su mu gprs i mms zakljucani na imode) fleshovao sa softverom od e720-to bi trebalo da funkcionishe i da mu omoguci normalan rad i sa standardnim gprs!

tacno ili netacno-da ne radim za dzabe????

znam da ima iskusnih ovde koji bi mogli da znaju odgovor!

unapred hvala ;)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislim da je u pitanju slicna stvar kao kod SE K750 i W800,isti telefoni sa razlicitom maskom=moze da se od K750 napravi W800 (sumnjam da bi iko hteo obratno) ;)
Proveri opet,radili su ljudi slicne stvari i sa slicnim telefonima (a kao razliciti modeli),kao na primer V500/525 u V600,pa ces 99% moci i ti!
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hvala!

Hteo bih da ga osposobim da radi u Srbiji,pa mi to delovalo kao najlakshi nachin!Probacu pa cu da vidim hoce li raditi,imam ovde neku 064 karticu koja josh uvek vazi(koristim je kad sam u Beogradu),pa ce to biti najbolji test da li ce sljakati na srpskim mrezama posle takvog experimenta!

Ohrabrio si me da pokusham! :D :) :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pogledaj malo,raspitaj se,ako si vec toliko siguran da su skoro isti sem tih softverskih razlika onda sam skoro siguran da ces moci!
A ako ne uspes mogao bi da ga flesujes sofverom za taj model ali za evropsko trziste,mozda ovde u Srbiji,to bi ti mogla biti druga mogucnost ako ne uspe ona prva!?
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fora je u tome sto je taj model iskljucivo vezan za IMODE tojest u tome je sva razlika,inache je fizichki isti telefon!e sad,softver za njega podrazumeva da su mms i wap vezani za IMODE te zbog toga nemogu da se koriste u klasicnoj varijanti,jedini nacin da se oslobodi toga je da se uflesuje softver od nekog drugog fona a to je logichno e720!namera mi je bila da ga donesem kevi da ga koristi,pa cu videti da to sredim kad dodjem do BGa na prolece.Buduci da su fonovi skroz isti,znaci oblik,meni,memorija baterija,ekran,mp3....morace da moze! :wink:

Bacicu se na trazenje pouzdanog servisa ovde,a ako nishta,sachekacu do dolaska u beograd.....u najgorem slucaju mogu da ga samo otkljucam i radice sve osim mms i gprs,koje keva ionako ne koristi!

Pozdrav! :)

Odgovori