Samsung P730

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Samsung P730

Post od stepa86 »

Kupio sam ovih dana Samsung P730. Naravno,dobio sam i DATA kabl. Ali, problem je sto kad instaliram sve trazeo,i prikljucim telefon, on mi trazi driver koji ne postoji nigde na CD-u. Takodje, pokusao sam povezivanje i preko IrDA, prepozna ga, ali mi izbaci poruku tipa da moj telefon ne dozvoljava bilo kakvu konekciju.Zatim sam probao i sa Samsungom e-310, i prijavljuje isti problem. Da li je neko imao slicno iskustvo i kako to da resim?Hvala

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

jesi probao resetovanje racunara pri instalaciji drajvera za fon???kod mene je to upalilo sa istim problemom ali sa drugom markom fona....LG
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od stepa86 »

Naravno da jesam...i opet nista. A preko cega si ti povezivao, preko IrDA ili DATA Kabl-a? Ne znam da li je mozda stvar do samog fona, jer sam cuo da se pri enkodiranju telefona za nase trziste, potkradaju ovakvi BUG-ovi, zbog neispravnosti softwear-a nasih servisera!

Lena
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 11:26

Post od Lena »

Stepo, probaj da reinstalirash drivere pazljivo, moze da se desi da na neshto nisi obratio paznju pa si propustio..
Meni se to dogodilo, i evo besprekorno radi sad ;)

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od stepa86 »

@ Lena: jel imas isti fon?
Hajde mi malo bolje to pojasni... A reci mi sto se tice reprodukcije mp3, jel si imala nekih problema?

Lena
Novajlija
Novajlija

Post od Lena »

Nemam isti telefon, u pitanju je z500, ali od istog je proizvodjacha..
Problem je bio nalik tvom, ne setjam se tachno koji driver mi je trazio, ipak je to bilo pre vishe od 7 meseci.. Elem, poshto nisam znala u chemu je problem, pokushavala sam da ga otklonim tako shto tju restartovati komp, telefon, chak sam proveravala da li mi DATA kabl uopshte radi, kao i USB port na kompu.. Medjutim, poshto mi to nije pomoglo probala sam da reinstaliram drivere da vidim ima li vajde od toga.. Uninstalirala sam ih, ponovo instalirala (ovaj put ne zevajutji okolo vetj pazljivo gledajutji shta i kako radim), i na moju sretju uspelo je :)
Zato ti kazem da probash i ti, ne moze da shkodi..
A shto se tiche mp3 reprodukcije nije bilo nikakvih problema, chak sam se i odushevila kad sam prvi put pustila neku moju pesmu na telefonu, jer slusham metal, pa iz toga delimichno mozesh zakljuchiti kakva je ta muzika bila.. :) nije bilo shushtanja niti ikakvih znakova da tje mi zbog toga uskoro riknuti zvuchnik ;)
..dnt judge by the Looks..
-beautifuL_bLack-

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pricam ja ali nemam kome... :uhuh: :uhuh: :uhuh: dati tolike pare za sminku i opcije koje vec imaju telefoni drugih proizvodjaca po par meseci...pa to stvarno ne mogu da shvatim...inace,imao sam bezbroj telefona (i samsungovih naravno) i uvek je samo samsung imao neke 3pove koje nisam nikad razjasnio...al',ok...ukusi su razliciti... 8) 8) 8)

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od stepa86 »

Tako je, o ukusima ne vredi raspravljati, pa i necemo.

4Lena: Sto se tice mp3, to sam resio, jer izgleda da reprodukuje samo 128kbps 44100hz.
Ovo ostalo jos nisam probao, ali uskoro...
tanx

Lena
Novajlija
Novajlija

Post od Lena »

A kakvih problema si imao sa mp3?
Izoblichenja prilikom reprodukovanja pesme ili ih uopshte nije pushtao ili neshto tretje :?
Kad budesh probao to za drivere, reci kakav je ishod..
..dnt judge by the Looks..
-beautifuL_bLack-

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

luca napisao:uvek je samo samsung imao neke 3pove koje nisam nikad razjasnio...al',ok...ukusi su razliciti... 8)
Pa imao sam i ja mnogo telefona,a sa samsungovim modelima nikad nisam imao nikakve 3pove,tako da su i ukusi i iskustva razlichita... 8)

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od stepa86 »

Kao sto rekoh, ukusi su razliciti.
Sto se mp3 tice, jednostavno je preskakao pesme koje sam mu ubacio. Onda sam video da su sve 160 kbps, pa sam ih vrati na 128kbps, i onda je sljakao...
Nasao sam neki manager koji ga prepozna,ali moram jos da nadjem crack...
u svakom slucaju,tanx

macedoljan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Jan 2006. 14:56

Post od macedoljan »

stepa86 napisao: Nasao sam neki manager koji ga prepozna,ali moram jos da nadjem crack...
Hajde reci mi o kom manageru se radi, jer imam slicnih problema da povezem P730 sa kompom.

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od stepa86 »

MobTime cell phone Manager...imam 6.0.1 verziju, ali ne mogu da nadjem nigde crack(sn).Ako neko nadje, neka javi
pozzz

Odgovori