Aplikacija women's life za E-530

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
sanja.84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:40

Aplikacija women's life za E-530

Post od sanja.84 »

:smutny: Kupila sam samsung E-530 ali nema aplikaciju women's life. Rekli su mi da to može da se sredi neki softwerima ali ne znam gde da nađem taj softwer? Molim vas ako neko zna gde mogu da nađem softwer ili možda na koji drugi način mogu da dođem do aplikacije women's life (bioritam, kalorije, šoping lista...) neka odgovori. Hvala unapred!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,nisi valjda samo zbog toga kupila taj fon? :roll: Ja sam nashao Women-s-Health-Troubleshooter,mislim da je to neka slichna aplikacija... :roll:

sanja.84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:40

Post od sanja.84 »

:smutny:
Ma naravno da nisam samo zbog toga kupila ovaj telefon ali kad već može da se sredi zašto da ne? A gde si ti našo tu aplikaciju i kako si je ubacio?
Hvala!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Idesh preko Googla samo i nacicesh je...A instalirash aplikaciju tako shto cesh je prebaciti preko BT-a na mob ili je skinuti direktno sa gprs-a onda...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Moja sestra ima isti telefon,ali je dobila to....Mislim,to je po meni cista glupost,ko jos pravi soping listu na telefonu,gleda kalorije.... :lol: :lol: :lol: Ako tebi treba(a ocito ti treba),slazem se sa Dexterom....
iPhone + CX300

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i moja drugarica je to dobila uz telefon i po meni to je cista glupost , a ona po citav dan po citav dan nesto gleda u tom programu , bezveze (pravi se vazna)

Daphne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 17:47

Post od Daphne »

:lol: Ja to imam.... :lol: :D Ali kada sam kupila prvi put nije bilo, pa sam otisla u prodavnicu u kojoj sam kupila i zamjenila za drugi u kojem ima.... inace taj prvi koji sam kupila je bio E530C a ovaj E530... Neko mi rece da ne zavisi od serije, ali ja sam se u to uvjerila vise puta, jer su i moje dvije drugarice kupile isti fon i isto sr**e im se desilo... :) Tako da bih na tvom mjestu otisla i zamjenila za drugi... :D ...ako ga nisi dugo koristila... jest da bi bez obzira na to trebali zamjeniti jer tel nije ispravan ako nema to... :D 8)
Me, myself and I...

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Telefon je ispravan samo jednostavno nema aplikaciju koja i ne ide za 530c model koji je namenjen azijskom trzistu,jer specifikacije svih tehnickih uredjaja imaju minimalno odstupanje u specifikacijama,nikad mi nije bilo jasno zasto ,ali tako je :wink: 8) ,pa ti preporucujem da skinesh tu applikaciju preko WAP-a sa samsung mobile portala i to je to !
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Odgovori