problemi sa bluetoothom

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Rene
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Feb 2006. 13:04

problemi sa bluetoothom

Post od Rene »

Kupila sam SGH-E720i i sve je uredu stim sto mi bluetooth nece da radi dobila sam USB i cd koji sam instalirala i sve je uredu stim medjutim kada hocu da pronadjem7konektujem sa mob. nemoze ga naci,a isti problem kod nalazenja (device) nemoze nista naci.stvarno neznam sta da radim pa vas molim za pomoc :smutny: hvala

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nisi dobro nesto instalirala verovatno drajvere za kabel, malo detaljnije i preciznije objasnjenje problema bi pomoglo da resimo isti 8)

Rene
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Rene »

Kupila sam usb za bt i uz njega naravno dobila instalacioni cd i neko malo uputstvo prema kojem sam i radila i sve se ok instaliralo i otvori program i kad pritisnem da traži nenadje nista a na mob.sam aktivirala bt i pritisnula da trazi new device medjutim nenadje nista i sad ne znam sta da radim da li da izbrisem sa komp program pa ponovo instalisem ili je to do tel. hvala

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dosao mi jedan decko pre neki dan kod brata u radnju i zali mi se da mu ne radi BT,pogledam ja da vidim dal je decko stvarno dobio neispravan model i imam sta da vidim,u Connectivity mu je BT discovery bio na OFF da nijedan uredjaj nemoze da nadje i kad je ukljucen,pogledaj prvo to!
Pozdrav 8)

Rene
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Rene »

gdje da to pogledam imam foldere stand.mess.,call records, phonebook,camera,file manager,aplication,i-mod i setings.Bt mi je u settingsu i sve sto nudi pod tim je activation(pritisnem On) my devices(da trazi ali nenadje), my pdhone visibility(On), phone name (stoji SGH-E720i), Secure mode(bilo on pa sam i iskljucila nebili ga onda nasao a nista) i bt services(headset,handsfree,serial port,dial-up, file transfer, object push).izvini sto te smaram ali tek sam dobila mob pa me pravo zabrinulo

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako ti je my phone visibility na ON onda je kod tebe pravilno namesteno a sad sta bi mogao biti razlog... nebih znao!Moze da se desi da je stvarno BT softverski ili hardverski neispravan ali ne verujem da si bas toliki maler,mada... ako ne nadjemo resenje skokni ti do radnje gde je kupljen!
Pozdrav 8)

Rene
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Rene »

bio je problem ipak sa usb-om nesto fabricki nije bilo ok, pa sam dobila novi i sad radi.hvala na trudu!Cao

Odgovori