X460 problem!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
X460 problem!!
Koleginici je X460 upao u solju u kojoj je bio kakao, ona ga je osusila, ali od tada na displejima nema pokazivac stanja baterije. Da li je neko mozda imao slicno iskustvo sa tim telefonom?
Ghost
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Moze biti da je doslo do zamascenja ili korodiranja kontakata pa ne moze da ocitava stanje baterije?Jel ga ona sama osusila i upalila ili je to odradjeno u servisu?Ako je sama susila,onda neka proba nekim antikorozivom da ocisti kontakte i ako to ne pomogne bolje neka odnese u servis dok nije poceo i on sam da brlja posto nije u pitanju bilo kupanje u cistoj vodi!
Pozdrav
Pozdrav

- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Sama je osušila telefon, a ja sam joj očistio kontakte, javila mi je sinoć da se pokazivač stanja baterije pojavio na oba displeja, ali da treperi i kada telefon skine sa punjača, inače telefon ne brlja, a ako se to desi, naravno da će ga odneti na servis, znam jedan dobar, neke moje kolege su već nosile telefone kod njih.
Ghost
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82