X460 problem!!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

X460 problem!!

Post od nevidljivi »

Koleginici je X460 upao u solju u kojoj je bio kakao, ona ga je osusila, ali od tada na displejima nema pokazivac stanja baterije. Da li je neko mozda imao slicno iskustvo sa tim telefonom?
Ghost

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Moze biti da je doslo do zamascenja ili korodiranja kontakata pa ne moze da ocitava stanje baterije?Jel ga ona sama osusila i upalila ili je to odradjeno u servisu?Ako je sama susila,onda neka proba nekim antikorozivom da ocisti kontakte i ako to ne pomogne bolje neka odnese u servis dok nije poceo i on sam da brlja posto nije u pitanju bilo kupanje u cistoj vodi!
Pozdrav 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Sama je osušila telefon, a ja sam joj očistio kontakte, javila mi je sinoć da se pokazivač stanja baterije pojavio na oba displeja, ali da treperi i kada telefon skine sa punjača, inače telefon ne brlja, a ako se to desi, naravno da će ga odneti na servis, znam jedan dobar, neke moje kolege su već nosile telefone kod njih.
Ghost

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemoj da ceka da pocne da brlja jer on vec brlja (cim ne pokazuje stanje,odnosno treperi) jer vremenom ti sastojci tecnosti mogu gadno da uticu na elektroniku kako se vremenom budu susili i lepili za osetljivu elektroniku!
Pozdrav 8)

Odgovori