max rezolucija video zapisa na e 730 ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
max rezolucija video zapisa na e 730 ?
ima li neki vlasnik e 730, koji sa sigurnoscu moze da kaze koja je max rezolucija video zapisa, s obzirom da su informacije na netu kontradiktorne ?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
A sto mora stalno nova tema pobogu,cak i za tako banalne stvari kao sto su specifikacije telefona koji su vec dugo u prodaji,kao da je tooooliko tesko pogledati levo u specifikacijama i posluziti se Google-om da se potvrdi ono sto na sajtu pise!?A onaj link sto si dao u komentarima je za E720,lepo pise na vrhu,samo su dodali da skoro sve to vazi i za E730 jer su vrlo slicni,znam jer tako pise i na GSM areni,i ima link ka testu E730!
Pozdrav
Pozdrav

vidis, jedini razlog zbog cega sam na ovaj nacin postavio pitanje je zbog toga sto NIGDE nisam mogao da nadjem decidno navedenu max rezoluciju video zapisa. Pocev od nasih, preko hrvatskih,do inostranih... Procitao sam ja Eldarov review,medjutim u komentarima procitam drugaciju informaciju,i sad da ne bih isao u prodavnicu i sam proveravao,postavim pitanje... Na kraju sam ipak otisao i proverio , max je 176 x 144, izgleda da se Eldar prevario... Poz.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82