max rezolucija video zapisa na e 730 ?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
grujakv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Maj 2005. 12:44

max rezolucija video zapisa na e 730 ?

Post od grujakv »

ima li neki vlasnik e 730, koji sa sigurnoscu moze da kaze koja je max rezolucija video zapisa, s obzirom da su informacije na netu kontradiktorne ?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto mora stalno nova tema pobogu,cak i za tako banalne stvari kao sto su specifikacije telefona koji su vec dugo u prodaji,kao da je tooooliko tesko pogledati levo u specifikacijama i posluziti se Google-om da se potvrdi ono sto na sajtu pise!?A onaj link sto si dao u komentarima je za E720,lepo pise na vrhu,samo su dodali da skoro sve to vazi i za E730 jer su vrlo slicni,znam jer tako pise i na GSM areni,i ima link ka testu E730!
Pozdrav 8)

grujakv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Maj 2005. 12:44

Post od grujakv »

vidis, jedini razlog zbog cega sam na ovaj nacin postavio pitanje je zbog toga sto NIGDE nisam mogao da nadjem decidno navedenu max rezoluciju video zapisa. Pocev od nasih, preko hrvatskih,do inostranih... Procitao sam ja Eldarov review,medjutim u komentarima procitam drugaciju informaciju,i sad da ne bih isao u prodavnicu i sam proveravao,postavim pitanje... Na kraju sam ipak otisao i proverio , max je 176 x 144, izgleda da se Eldar prevario... Poz.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije se prevario,lepo sam ti napisao,KAO I NEKOLIKO LJUDI U KOMENTARIMA,da je to sto si citao za E720 i ima link ka testu za E730,a ti opet nisi verovao tim vlasnicima telefona na komentarima pa onda trosi noge po gradu kad ne verujes!
Pozdrav 8)

Odgovori