D 500

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
chimerica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 16:30

D 500

Post od chimerica »

Prije svega pozdrav svima :)

D 500 sam dobila prije nekoliko dana.
Prva stvar koja mi se desila je trazenje passworda za slanje preko bluetooth...Uglavnom doznala sam da je pass 0000.

Iduci problem koji sam imala je kad sam postavila mp 3 za ton dolaznog poziva...Kad mi je zazvonio mob pocelo je da krci,odnosno da svira na preskake...ne znam to ni da objasnim.Nakon nekoliko pokusaja sad je ok.
Jel se to inace zna desiti?

Treca stvar skinula sam mp3 sa pc-a na mob.I kad sam htjela da je otvorim u mp3 playeru jednostavno mi je mob zaledio...Nije bilo druge nego izvaditi bateriju i ponoviti,ali isto se desilo.Kasnije sam preko stanja memorije obrisala odredjenu numeru i sad ove ostale svira ok.
Jel i to ima obicaj?

I registrovala sam se na stranici fun club samsung...Utipkala sam imei i ostalo i izbacilo mi je da je moj telefon registrovan.
Jel to znaci da je orginal?

Unaprijed hvala na svim odgovorima.

Ja sam samo emotivno vezana za ovaj mob. :D

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pozdrav i dobro dosla :)

prvo kada prvi put saljes nekom nesto preko bt i on ti trazi password, radi se o zastiti slanja odredjenih stvari preko bt, ukucas bilo koji karakter i da bi onaj drugi primio to sto si ti poslala mora da ukuca isti karakter kao i ti, isto je i obrnuto kada tebi neko salje moras ukucati pass kao i onaj sto ti je poslao :wacko: :D inace fabricki pass za samsung je 00000000 osam nula

moras kvalitet mp3 pesme i khz prilagoditi odnosno preporucljivo je da bude 128 kbps i 44khz i da takvu pesmu posaljes na telefon vise ot toga podrazumeva veci kvalitet pa samim tim i kvalitetniji uredjaj kako bi mp3 mogao da se pusti :disgust:

sto se tice registracije oni registruju svaki samsung telefon koji ima imei i serijski broj bez obzira gde je proizveden :wink:

eto, uf :ohmy: al sam se raspisao 8)

chimerica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od chimerica »

Hvala na odgovoru...

I nadam se da necu biti puno bezobrazna ako postavim jos jedno pitanjce... :wink:

Kako da znam da je mp 3 128 kbps i 44 khz ? :D

Unaprijed hvala.

stankowsky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Maj 2006. 19:13

Post od stankowsky »

nacin 1:

- sa sajta http://www.winamp.com/ u download sekciji skini winamp ako ga vec nemas
- pokreni pesmu u winampu
- oznacio sam ti polja u kojima mozes da pogledas bitrare i frekvenciju (na slici ispod je fajl od 192kbps i 44khz).

Slika

nacin 2 (ako imas windows xp):
- desni klik po fajlu pa properties
- na stranici summary

Slika

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Prvo nebojsha ti je rekao,shifra za BT nije 0000 moze da bude bilo koji broj koji ti lupish u tom trenutku...
A fon ti je zabo verovatno jer ti je bila pretrpana memorija... :roll:
A to shto si ga registrovala,ne mora da znachi da je original... :wink:
U bre,pa ovo nije ni tema od danas,heh...dobro nema veze kad sam vec napisao...

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Za BT meni trazi password samo kada se konektujem na kompjuter... ali ne sa drugim fonom ... da li je to normalno?
......Smej se smej,uvek se smej........

chimerica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od chimerica »

Stankowsky VELIKO hvala na ovom detaljnom objasnjenju....Srce si majke mi...
Sta cu ... nisam plavusa,ali svejedno sam zena i samim tim tudum za neke stvari...Posebno za tehniku...

:wink: :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

mico, mozda si ga pre toga spario vec sa tim fonom tako da ne treba, samo prvi put... 8)

stankowsky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stankowsky »

@ chimerica

verujem da si emotivno vezana za d500. kako neces biti kada je skroz meden? ja ga jos nisam kupio a vec sam pripremio melodije koje planiram da stavim kao ringyone. inace telefon je presladak.

sada trazim po netu iskustva ostalih korisnika. ja merim 2 puta pre nego sto presecem.

stankowsky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stankowsky »

pitanje vlsnicima telefona d500:

da li je telefon dovoljno zvucan kada se kao ringtone koristi mp3? tj. da li vam se de dogodilo da (dok telefon zvoni kao mp3) ne cujete telefon jer ste u prevozu ili slicno?

trenutno imam e630 i imam taj problem (telefon je tih i kada se postavi na najjace). koleginica ima e340 i ima isti problem.

dakle, da li d500 zvoni dovoljno jako?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

stankowsky, imam ga ja...pa u zavisnosti koju melodiju stavish,neke su tishe a neke nikako ne mozesh da ne chujesh... :D Ja ga uglavnom drzism stalno na vibraciji tako da...ali chuje se ok...

chimerica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od chimerica »

Stankowsky...Meni je postavljena mp3 Zeljko Joksimovic :D Ludo zensko....Ali uglavnom cujem zvono.Do sada mi se jos nije desilo da ga nisam cula.

Sto se tice telefona...Meni je stvarno beton.Htjela sam uzeti d 600.Iako ima bolje funkcije od d 500 ja sam se ipak odlucila na d 500 zbog estetike.Meni je puno lijepsi od d 600.
E sad sve zavisi od ukusa.
D 500 sam dugo zeljela i sad ga ne dam... :wink:

chimerica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od chimerica »

I ja opet imam pitanjce...

Kako sad da ja saznam jel moj telefon orginal ili nije...?
Rekli ste mi da ako sam ga registrovala na samsungovu stranicu da to nemora znaciti da je orginal.
Pa kako onda da to saznam?

Hvala veliko.

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Dexteru, ne nisam ga uopste sparivao da mi je prvi put trazio lozinku npr. moj drug je kupio d600 i prebacivao sam mu nesto i uopste nije trazio lozinku.
......Smej se smej,uvek se smej........

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

chimerica napisao:I ja opet imam pitanjce...

Kako sad da ja saznam jel moj telefon orginal ili nije...?
Rekli ste mi da ako sam ga registrovala na samsungovu stranicu da to nemora znaciti da je orginal.
Pa kako onda da to saznam?

Hvala veliko.
svi telefoni su original samo je neki radjen u kini neki u koreji neki u evropi, zavisi na koje trziste ide, e sad jedina razlika je da li je skidan sa neke mreze ili je original pakovanje 8)

dexxx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Okt 2005. 09:21

Post od dexxx »

Ciao,
i ja sam se pridružio vlasnicima ovog telefona i zaista je super!
Ali,pošto uvek ima neko "ali", imam problem sa slanjem stvari iz telefona na komp preko bluetootha,odnosno uopšte
NE MOGU da ih šaljem! Javlja mi da ne može da uspostavi vezu.U obrnutom smeru komp-telefon, funkcioniše sve bez problema. Da- veza sa drugim telefonima funkcioniše u oba smera! HELP!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Si siguran da si dobro spario fontele sa kompom ?? :? Izbrishi i opet ih spari...Koji BT imash na kompu ??

dexxx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Okt 2005. 09:21

Post od dexxx »

Trebalo je samo isključiti, pa ponovo uključiti telefon! Posle dva dana maltretiranja,uspelo je! Ponekad treba tražiti rešenje problema u najjednostavnijim postupcima! :x Važno je da je sada sve ok! :oops:

Odgovori