X670

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
danijela
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Maj 2006. 15:19

X670

Post od danijela »

Sta mislite o ovom telefonu? Posto ne mogu da nadjem E360, kazu da je ovo kao neka zamena, slicni su. Jel ima neko ovaj fon i kakvi su utisci? Hvala

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Bolji je e360 jer ima mnogo vishe memorije od x670. Pogledaj ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/895/Samsung/E360
Pozovi sve te prodavnice, vidi gde ima i kupi od njih. Ako bash nisi iz BG-a, pitaj ih da ti posalju postom, bolje neko da kupis x670 u svakom slucaju.

Igrao sam se malo sa e360, stvarno je dobar telefon i gledaj da nadjesh nekako e360 i da zaobidjesh x670. Posto si zensko, e360 ce najverovatnije da ti se svidja i necesh imati problema.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazem se sa Dario (asdf), , bolje je da nadjes e360 , jer ima 22mb vise memorije , sto je veoma bitno kod telefona koji nemaju prosirivu memoriju. , dok sto se tice ostalih funkcija potpuno su isti
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=896&b=1079&c=
8) :wink: :D
Poslednja izmena od Del Boy u Uto, 13. Jun 2006. 21:18, izmenjeno 1 put ukupno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

32 mb ?? :? Mislish 22 mb vishe... :roll:

Isti su ali veruj mi ta memorija ce ti mnogo znachiti posle pa cesh da kukash,strpi se malo... :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

greska ispravljena , prilikom kucanja sam slucajno pritisnuo 3 umjesto 2 , hehe :oops: 8) :wink: :D

danijela
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Maj 2006. 15:19

Post od danijela »

I ja mislim da je e360 bolji, a i zalepila sam se za njega i makar prevrnula i nebo i zemlju ima da ga nadjem. Dario, zvala sam prodavnice, ali nema ga nigde osim u jednoj gde su odvalili cenu da nisam mogla da verujem, a kada sam drugi put zvala rekli su mi neku drugu, ne znam sta brljaju. U nekim prodavnicama su mi rekli cak i da ga vise nema u nabavci. Otici cu tamo pa cu videti.

Odgovori