Hitno mi treba Vase misljenje o D720

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 21:17

Hitno mi treba Vase misljenje o D720

Post od e-treo »

Imam sansu da relativno povoljno dodjem do D720 (znate o cemu se radi: slajd, elegantan i, sto je najbitnije, SYMBIAN!!!) pa mi je preko potrebno necije eventualno iskustvo sa ovim modelom, ili bar misljenje. Zestoko sam se "nabrijao" da ga kupim pa bi mi svaki odgovor i te kako dobrodosao. Hvala unapred

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

dobar je telefon , dobar displej , kamera , ima dovoljno memorije , symbian , sve u svemu funkcije su mu skoro slicne kao kod 6630.
pa ukoliko mozes jeftino da ga nabavis onda Go , Go 8) :wink: :D

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

DEL BOY, znam ja specifikaciju telefona napamet, nije u tome problem. Interesuje me da li se u praksi pokazo kao funkcionalan symbian uredjaj, odnosno da li prihvata sve symbian app.? Dalje, interesuje me kakva je kamera (opet u praksi), jer i MOT. mpx220 ima kameru od 1.3 mpx a fotke izgledaju kao da su slikane nekom S40 Nokiom u CIF formatu, ali bukvalno.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

http://www.mobile-review.com/review/sam ... 0-en.shtml

ima dobru kameru , tj. slike mu dobro izgledaju , a i video mu dobro izgleda rezolucija videa je 352x288
8) :wink: :D

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

Nesto ste se ucutali. Pa nemoguce da je Samsung ovde toliko nepopularan! Imao sam u medjuvremenu Nokiu e60, i prodao sam je za 10 dana - telefon je vrh, ali nije mogao iz moje kuce da registruje wireless hotspot koji trenutno (dok ovo pisem na laptop-u) koristim. Dakle, ostaje kao opcija D720. Mora da bar neko ima iskustva sa ovim telefonom!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

e-treo, pa telefon deluje ok (je l ima stereo izlaz?) ..... jedino je pitanje gde naci MMC Micro karticu posto ih nisam bas vidjao .... ili gresim?

pozdrav...

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jul 2006. 15:06

Post od digi »

Ako mislis na micro SD karticu ima je i kosta od 30-33 jura,MMC je multimedia card i njih imas,a izgleda kao SD,ima i mini SD,takodje i RS-MMC.....Samsung je sve popularniji na nasem trzistu(zasluzeno)i mislim da jedino sto samsung zna da napravi jer u stvari MOBILNI TELEFON!!!
Ja sam ljubitelj Nokie,ali posle ovih SYMBIAN tuga moraju da se nalaze druga resenja,naravno samo ako vam nije do antivirusnih programa na telefonu itd......

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

digi, pise da u ovaj model idu mmc micro ..... sto se tice Symbiana - ne bih uzimao telefon koji nema Symbian ili WM ..... a anti(virusi)? .... koliko znas ljudi da ima instaliran AV na Symbian telefonu?

pozdrav...

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od digi »

b_udder sada sam video na netu,mogu ti reci da ih nisam vidjao,ali se sigurno moze naci(SRBIJA!!! :D),a ako ne bude isla uz telefom onda strasno,to je izgleda novi model MMC kartica koje je izgleda prvi samsung ubacio u svoje aparate,svi moji ortaci su popili neke viruse na Symbian telefonima i sad imaju instalirane antivirusne programe,evo bas pre neki dan ortak zakaci "ratnika" dosao mu sa ortakovog fona kao multimedialna poruka,znaci sam se reprodukuje,salje poruke dok ima kredita,potom gasi fon i nastaje haos!!! :shock:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

digi, hehe ... znam kako se com warrior prenosi, ali ipak je u svemu presudna akcija korisnika .... ja nemam AV na telefonu, kao ni veci deo Symbian korisnika ovog foruma :D

p.s. a Red Browser? ..... prvi j2me virus? :D

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od digi »

b_udder,posto si expert za fonove,(ja nisam odmah da kazem,ali znam sta je dobro :D ), interesuje me kako se zastiti od virusa i dali je nephodan anti virus???

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

digi, najpouzdaniji i najjednostavniji nacin zastite od Symbian virusa je da instaliras aplikacije preko kompjutera i da ih prethodno na kompu skeniras na viruse posto ih vecina AV-a za PC prepoznaje... druga stvar koje se treba pridrzavati da na drzis BT ukljucen bez potrebe ili/i da pazis sta od koga primas (da odbijas konekcije od nepoznatih), jer svaki virus koji ti stigne na tel. bilo MMS-om ili BT-om, trazi tvoju dozvolu da se instalira..... to je sasvim dovoljno .... ne treba ti AV za telefon jer usporava isti, a bez potrebe...

pozdrav...

p.s. ako i zarazis telefon nije smak sveta .... samo redovno pravi bekap imenika, kalendara i slicno...

Odgovori