Je li to istina? Samsung e530

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Je li to istina? Samsung e530

Post od bigmag »

Malopre sam bio sa devojkom da pogledamo neki fon za nju, ona je konkretno zainteresovana za e530 i odusevljena je njegovim dizajnom a i aj mogu da priznam da jepravi mali zenski telefon. Medjutim u jednoj prodavnici lik koji radi tamo nam je rekao da nam u fazonu nebi bas preporucio taj fon zato sto dolazi do izvesnih mutacija (prilikom razgovora onaj ko zove ne cuje dobro onog ko ima e530) navodno zbog mreze koju koristi, uglavnom ja ga nista nisam razumeo a i razocarao sam se kao i moja devojcica, pa bih vas lepo zamolio ako neko ima e530 ili zna nesto o tome da nam pomogne!!!!! 8)

UNAPRED HVALA.......... 8) :) :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bigmag, znam dve devojke koje imaju taj telefon...ni jedna mi se nije zalila da ima slicnih problema...(a veruj mi, ja sam prva koja bi od njih cula da imaju bilo kakav problem)... :) ...Cak su na razlicitim mrezama...jedna je na 063, a druga na 064... :wink: ...Ne znam u kakvoj ste to prodavnici bili ti i tvoja devojka...ali iz iskustva znam da ne treba bas sve verovati prodavcima koji su u, najmanju ruku , nestrucni i nekompetentni da komentarisu telefone koje prodaju... :P :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

Super ninolina, pa ti mi uvek kazes ono sto zelim i da cujem, a jos si i expert tako da ti mogu slobodno verovati!!! :D 8) BAs ti hvala i veliki pozdrav za tebe!!! :)
.::HTC Desire Z::.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

bigmag, desilo se na moje oci (i usi):

kupac: -je l imate neki Nokia telefon. ... 6670?
prodavac1: - .... ne, to ne postoji ..... ima 6630 i 6680 ...
...
prodavac2: - ima 6670 ali mi nemamo ... on izgleda kao ovaj (pokazuje 7610) ali nije neki ... bolje uzmi n70 ili jos bolje, n80 ...

:D ..... verovatno su ti (vam) preporucili neki drugi, "bolji" model koji je ili skuplji ili se slabije prodaje ;)

poz...

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

b_udder, pa otprilike je takav scenario i bio, ponudili su nam 7370, ali njoj se taj fon uopste ne dopada!!! :dry: Stvarno su najgori bre da ti se smuci kad treba da uzmes novi telefon, em su svi neljubazni , em hoce uglavnom da ti podvale najbolje bi bilo kad bi mi njima nase stare telefone davali za dzabe a oni nama prodavali njihve nove po duploj ceni, oni bi da od jednog prodatog telefona idu na letovanje bre :x :x :x :x :x :x :x :x

U svakom slucaju pozdrav za tebe!!! 8)
.::HTC Desire Z::.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

bigmag, pa nemoj da se nerviras - to im je posao ;) ...... zato i postoji forum da se informises da ne mogu da te vozaju :)

pozdrav...

Odgovori