Pomoć za E770

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Pomoć za E770

Post od _Neo_ »

Uzeo sam telefon pre neki dan, i imam jedan mali problem. U setings->Display->Skin sam stavio Pattern 2 (zeleni skin) da bi mi se slagao sa pozadinom na ekranu. Medjutim promenjen mi je skin samo u Menu-u a ne i na glavnom menu-u telefona, tu je i dalje plav, jedino su slova (mesec, menu, contacts) sad zelene boje. Dali neko zna zašto se ovo dešava. Ortak na D500 nema taj problem, on kad stavi bilo koji skin i na glavnom menu-u mu je ta boja.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

_Neo_, da ti nije slucajno softver neke mreze u telefonu...Videla sam slicno kod telefona sa Orange mreze..koju god temu stavis na glavnom ekranu je ostajala ona default-na narandzasta...Nije bilo na Samsungovom telefonu, ali mozda je isti uzrok... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Koliko sam ja skontao telefon nije skidan ni sa jedne mreze. Kad ga palim imam samo Samsung SGHE770 i Fun bla bla bla.
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

_Neo_, mozda je neki bug u firmware-u...A kako bi bilo da ga flashnesh na noviju verziju???
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

A kako se to radi? Nemam USB kabl tako da predpostavljam da je bez njega to nemoguce. A i kako bi mogao da vidim koju verziju firmware-a imam i gde da nadjem novu verziju?

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

E da i da li je nekako moguce iskljuciti i onu liniju na kojoj stoji datum i vreme. Sad sam stavio neku crnu pozadinu i sad mi je ovo belo (providno), nista mi nije jasno.

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Da li postoji neko ko zna odgovor na ovo pitanje? Ili samo na ono gde da nadjem novi software?
Bilo ko....

Odgovori