d820 sms problem?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
bobanivke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Nov 2006. 13:28

d820 sms problem?

Post od bobanivke »

Imam Samsung d820 i vrlo cudan problem sa njim.
Nedobijam uvek sms poruke koje mi ljudi posalju. Neznam u cemu je problem, ali to je pocelo da se desava pre nekih 5-6 dana. Ja predpostavljam da sam ja glavni krivac - kada sam pokusavao da ubacim neke java igrice na mob. i tada sam ukucavao neke sifre - mislim da je to glavni problem. Ako neko zna resenje za ovaj moj problem molio bi ga da mi kaze. Unapred zahvalan
  • _______________
    Naslov izmenio akki, iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Koja si mreža??? Dešava se i meni na 63 mreži da mi kasne poruke veoma često u poslednje vreme... neke čak ni ne stignu, verovatno one koje imaju manji period važenja... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

bobanivke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Nov 2006. 13:28

Post od bobanivke »

Ja sam na 064, ali sve je super radilo do onog trenutka kada sam hteo da ubacim java igricu u njega.
Kada bi postojla neka sifra da resetujem tel i da se vrati sve kao fabricki bilo bi dobro. Ja sam pokusao sa resetovanjem (opcija koja ima u samom tel) ali nevredi - opet isto.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

bobanivke, taj model ima black list opciju za sms (ne dobijas poruke sa brojeva koje si ubacio u black list) pa vidi jesi li cackao nesto oko nje,ako ne imas opciju master reset mislim u security-u i tu ti je fabricka sifra 8 nula (0 0 0 0 0 0 0 0)
D500&E71

Odgovori