Samsung x210, mali problemi :)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Jan 2007. 19:11

Samsung x210, mali problemi :)

Post od milankol »

Kupio sam pre par dana ovaj telefon,, i bez obzira sto sam procitao uputstvo i na srpskom i na engleskom, nisam uspeo da nadjem kako je moguce potpuno iskljuciti sve zvuke na telefonu :D ima li neko d zna kako se to radi?

pozdrav svima :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hmm,mislish prebaciti na vibraciju?! :| Drzish tarabu a isto tako i kad treba ponovo da ukljuchish sve zvukove..

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

pa... to znam :) ali onda radi vibracija :( a meni ne treba tako... zelim da se telefon uopste ne oglasava :) sta nocu da radim, necu da me budi...
:oops:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

milankol, pa setings opciji u meniju imas podopciju SOUND setings,tu odes na inkoming call pa stavis only melody,pa zatim odes na mesage tone pa i tu stavis melody,onda izadjes na pocetni ekran i drzis tarabu i utisao si ga.
A drugi nacin ti je da u opcijama inkoming call melody i mesage tone smanjis jacinu na nulu (call volume)
D500&E71

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Onaj prvi nachin je bolje po meni... :wink: samo prebacish na melodiju i onde opet taraba da ugasish sve tonove i nece biti vibracije... :wink:

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

e pa kako god da sam pokusao - nista od potpunog iskljucivanja i zvuka i vibracije... Taraba pomaze sa zvucima, ali vibracije i dalje ostaju :( ma.. nema veze, navicicu se valdja nekako...
E sad :) da li neko zna kako je moguce iskljuciti onaj T9? da mi po defaultu bude obican unos texta? zahvaljujem :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ako nisi nashao u opcijama za poruke onda ne mozesh da iskljuchish nikako,to je bio problem kod prethodnih modela al' su to ispravili posle kod ovih novijih mada...eto vidish izgleda da taj problem i dalje ima kod nekih modela...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

milankol, kod prvog nacina moras (MORAS) staviti da ti se za poziv oglasava samo melodija (ne i vibracija) onda ce sto posto da radi.
Mada imas u sound setingsu opciju quiet mode-tu imas da izaberes da li ces silent ili vibrate pa ti izaberi silent,mislim da je ovo ono pravo resenje
Ajde vidi pa javi jel radi
D500&E71

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

E, ubijte me, al ne uspevam... uspem da iskljucim sve zvuke na tarabu, ali i dalje ostaje vibracija za pozive... a kako jos i to da iskljucim? znaci, da se nikako ne oglasava telefon ni za sta, osim mozda svetlom :) ? strasno, ne mogu da verujem da ne mogu sve da poiskljucujem.... :shock:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

meni-settings-sound setings- i tamo gde ti stoji nachin zvonjenja ti podesish samo da ti bude melody...i onda kad iskljuchish sve zuvkove na tarabu nema vibracije jer ti je isklhuchena u opijama zvonjenja...shvatash?

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

ma dexter, nisam glup, nego jednostavno ne funkcionise, tj kad tako uradim, i dalje se trese telefon kad pritisnem tarabu, sve moguce kombinacije sam probao i ne pomaze.... :smutny: ima da prodam telefon nekome kad ne moze da tjuti... alapacha jedna...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

milankol, ma mora da moze,ma nijedan tel ne postoji koji to ne moze - mislim tu nema price :x
Ako ti je tako lakse,ti ga prodaj,ili bre nadji nekog oko tebe ko se malo vise razume podesice ti za 2-3 minuta sve sto zelis,pa i gprs!
Imas postove iznad,imas samsungov sajt pa polako procitaj i uradi sta pise,JEDNOSTAVNO JE NEMOGUCE DA NE MOZE!!!! :x :x
D500&E71

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

jednostavno u sound settings pa quiet mode stavis na mute. kod mene na samsungu je mute . mora da se save-ira kad se prebaci na mute , i jednostavno onda na tarabu se aktivira quiet mode. ako to ne radi kod tebe milane onda brate nesto ne valja kod tvog fona . nema drugog nacina . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

e pa ne moze :) ja se mozda ne razumem u telefone nesto extra, ali fala bogu engleski znam, a i nisam toliko glup da ne mogu da uradim sto ljudi napisu :)
@vlada1970: nemam nikakav quiet mode u sound settings, tako da... ne znam sta mu je :(

inace, da li je normalno da baterija iscuri za 1 dan? slusam radio, to stoji, ali ipak ne toliko da baterija tako brzo ode ;(

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

za bateriju mi ne pricaj nista milane . prvi put imam samsung i uzeo sam P850 zbog kamere ali me je baterija razocarala totalno . samsung ima garantovano neku GLUPU politiku u vezi baterija . nema drugog objasnjenja . kao da su odlucili da postanu poznati po LOSIM baterijama . meni druze sa slikanjem oko 60-ak slika dnevno i par video snimaka , bez mp3-a jedva traje jedan dan . ali jedva . to nije 24 sata da se razumemo, nego od 6 ujutro do 10 po podne . tako da navikni na takve baterije ili menjaj . ja sam ovde postavljao pitanja i pitanja , ali niko mi nije odgovorio gde za moj fon ima da se kupi , ne samo jaca baterija ako uopste postoji , nego makar ista ovakva ali samo baterija bez fona . ja pretrazih net ali isto ne nadjoh osim u kini i hong kongu . katastrofa. cak ni u Evropi nisam nasao . :x

a za ovaj quiet mode , dalje ne znam stvarno sta da ti kazem . odnesi brate u neki servis i pitaj ili pretrazi na netu . ne znam sta drugo da ti kazem . :smutny: ja mislim da svaki samsung ima quiet mode , ali tek koristim samsung dva meseca . mozda neko bolje zna . 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Shto se tiche baterija,morate da se naviknete...Jest' da nisu neke al' ovako za svakodnevnu upotrebu samo pred spavanje ga nakachish na punjach,ujutru skinesh i opet ceo dan se igrash sa njim i tako sve u krug... :wink:

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

a jel ne smeta ako ostane u toku noci da se puni, a vec je napunjen, zar se tako ne kvari baterija? ili on prekine struju kroz bateriju kada se napuni? ionako moram notju da gasim telefon :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa on kad napuni zavrshi ciklus tako da...Meni se pre isto na Samsungu baterija praznila za jedan dan,svako veche sam ga stavljao na punjach a ujutru kad ustanem ga uzmem i super,to mi je bash odgovaralo...
A inache nijedna baterija mi se nikad nije pokvarila ili shta vec zato shto je predugo stajala na punjachu...

Dajmalo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 15:04

Post od Dajmalo »

Milankol, ako jos nisi resio problem, probaj sledece:
udji u podesavanje zvona, pa Tip upozorenja i stavi Samo Svetlo!!!

Odgovori