samsung d520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
samsung d520
Kako da povezem fon sa kompom preko blututa?Rekli su mi da treba da kupim neki cd(blutut) u servisu i da kosta 1000din. a meni se bas ne daju te pare pa ima te li bolje resenje???
kakv CD? treba ti bluetooth adapter za komp,ukoliko ga nemash.instalirash adapter na komp,pokrenesh bluetooth na kompu i telefonu,zadash kompu zadatak da pretrazi okolinu za aktivne BT uredjaje,on pronadje fon,kliknesh na ok,on ti trazi shifru,upishesh 0000,telefon ti zapishti,zatrazi istu shifru,upishesh i u njega,i sve je gotovo!nakon toga kad ocesh da shaljesh neshto sa fona,samo idesh u options>send>bluetooth>na komp(kako god da si ga nazvala),ili sa kompa na mob desni klik>send to>bluetooth>samsung d520,i to je to! 

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
araphel, Saglasan ali...
Uz taj BTT koji kupi dobiće i CD sa korisničkim interfejsom i drajverima za isti
Polako.Očigledno je da se ne razume pa je pomešala sve info kojima su je nafilovali u radnji
To je ono što je čula verovatno.
Inače cene su tu negde.
Našao sam jedan Canyon Model : CN-BTU3 (USB 2.0 , BTT 1.2) koji je 10e pa ako te zanima pogledaj adresu OVDE KLIKNI
Uz taj BTT koji kupi dobiće i CD sa korisničkim interfejsom i drajverima za isti

Polako.Očigledno je da se ne razume pa je pomešala sve info kojima su je nafilovali u radnji

To je ono što je čula verovatno.
Inače cene su tu negde.
Našao sam jedan Canyon Model : CN-BTU3 (USB 2.0 , BTT 1.2) koji je 10e pa ako te zanima pogledaj adresu OVDE KLIKNI
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
tako,je skroz sam zaboravio na to!mada je moj BT proradio i bez ikakvog diska.
u svakom sluchaju,polako,pa ako zatreba pomoc mi smo tu...nemam bash taj d520,ali koristim d600 kao drugi telefon,ne verujem da je neka razlika u procedure,shtavishe,trebalo bi da je ista za manje vishe sve telefone....
znachi slobodno pitaj

u svakom sluchaju,polako,pa ako zatreba pomoc mi smo tu...nemam bash taj d520,ali koristim d600 kao drugi telefon,ne verujem da je neka razlika u procedure,shtavishe,trebalo bi da je ista za manje vishe sve telefone....

znachi slobodno pitaj