Problemcic sa kamerom na d900

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Sniper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Mar 2007. 19:21

Problemcic sa kamerom na d900

Post od Sniper »

E molim vas pomagajte. Imam samsung d900 i kamera mi se odjedanput oktenula naopacke tako da kad slikam sve se vidi naopacke odnosno u ogleadu. Mozda sam i ja to nekako ukljucio kao opciju ali sada ne znam da vratim. Reci te mi kako se to vraca ako zna neko ili da li je to nesto do telefona...

hvala puno unapred...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ako je isto kao i kod e900, onda imas sa strane tastere (gore i dole), e na njima rotirash sliku. Znaci udji u kameru i stistaj te tastere sa strane dok ne dodje na svoje mesto :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Samo taster za zvuk(sa strane fona) stisnes i tako dok ne vratis sliku u normalu... osim ako nisi nesto drugo zeznuo... probaj...

Sniper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Mar 2007. 19:21

Post od Sniper »

e ljudi jeste....radi...hvala vam do neba ja sam vec pomislio da se nesto zeznulo i da moram da ga popravljam

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Mada mi nije jasno kako ti je slika ostala takva kad si izasao iz kamere... trebalo bi da se vrati u normalu cim ugasis kameru... doduse,ne znam za d900...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

i na mom d600 i zeninom d820 se desava isto,tojest ako rotirash sliku,kad izadjesh iz kamere i udjesh ponovo,ostaje tako kako si rotirao,ochigledno da pamti telefon podesavanja

Odgovori