K700 pitanjce :)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K700 pitanjce :)
Zanima me da li se nekome desavalo da posalje poruku sa K700 a da uopste ne stigne onome kome je poslato a da stigne report najnormalnije...Ajde ko ima 063 i k700 neka pomogne koja su mu podesavanja sa SMs(joj boze)..I da kako se menja SMS Type..meni je not set(mozda je zbog toga!!!!) i ne znam kako da promenim...
Ne, nikad mi se to nije desilo, znam sta je problem, on ti konvertuje sms u neki drugi format, da ne objasnjavam sto, ali tako je, a ti moras da podesis sms type na text, ne znam kako ti je to zakljucano? Ne mozes da promenis ili ne mozes da nadjes tu opciju? Jesi gledao uputsvo?
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Kako do 063 kartice ne razumem, sta radi ti na 064 a ne na 063? Ako je tako onda je do kartice, mada ne znam kako ne mozes da promenis sms type? To jos nisam cuo! Napisao sam gore da postoji taj problem ali se resava menjanjem sms type ali ne razumem kako tebi ne moze da se promeni! Jel ti tel skinut sa neke mreze i koja je verzija softvera?
Najbolje onda da odneses u servis, a jesi probao sa nekom drugom 063 karticom? skini uputstvo sa se sajta i detaljno prodji sva podesavanja za sms prvo pa ako to ne onda servis!
Najbolje onda da odneses u servis, a jesi probao sa nekom drugom 063 karticom? skini uputstvo sa se sajta i detaljno prodji sva podesavanja za sms prvo pa ako to ne onda servis!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...