Problem sa mobilnim T630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 20:12
- Kontakt:
Problem sa mobilnim T630
Zdravo raja kaj ima ka se radi
eh ovak uzeo sam mobilini t630 i sve ono oky snjim super je nemam prigovaranja o njemu, uzeo sam kabal com i software sam dobio uz to, i prebacio melodije s racunara na mob sve oky, prebacio slike sa mobilnog na pc ili obrnuto i theme prebacio sa pc na mob,
i sad dolazi problem ja ono htio da udjem u folder igrice kad ono primjeti nema ga uopste i ja se pitam kako cu prebaciti igrice koje sam skinuo s neta da ih prebacim na mob??? ja cuo od nekih havera da je to ne moguce na tom mobi?? dal je to istina daj pomizite mi ako ista znate o tome, i stranice ako neke imate koje se ticu ovog mob salji te zahvaljujem se unaprijed za vase informacije,
hvala puno
eh ovak uzeo sam mobilini t630 i sve ono oky snjim super je nemam prigovaranja o njemu, uzeo sam kabal com i software sam dobio uz to, i prebacio melodije s racunara na mob sve oky, prebacio slike sa mobilnog na pc ili obrnuto i theme prebacio sa pc na mob,
i sad dolazi problem ja ono htio da udjem u folder igrice kad ono primjeti nema ga uopste i ja se pitam kako cu prebaciti igrice koje sam skinuo s neta da ih prebacim na mob??? ja cuo od nekih havera da je to ne moguce na tom mobi?? dal je to istina daj pomizite mi ako ista znate o tome, i stranice ako neke imate koje se ticu ovog mob salji te zahvaljujem se unaprijed za vase informacije,
hvala puno
yeahhhh
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
www.myt630.com je sve sto ti treba.
probaj poslati sebi igricu i videces kako sve ide bez problema.
probaj poslati sebi igricu i videces kako sve ide bez problema.
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Za akkia uzeo sam mobi nov i ne svidjaju mi se igrice izbrsao sam ih s telefona, i posikdao sam s neta nekoliko dobrih igara, ono mozemo reci da su dobre za mob, i ne kontam kako da ih prebacim na mob??? pomocu cega i kako??? imam cabal com, prebacuje melodije, theme i slike a igrice nisam nikako mogao skontati kako da prebacim.
Za miljex-a ovak mali moji HAVERI ko sto bi ti rekao haberi, prvo bi ti preporucio da skontas neke stvari u zivotu, da na nasoj zemlji ima razliciti akcenata i govora, sad odakle si ti to mene ***** boli i ne interesujeme, drugo da me pod***ajes za moj govor nije ti fer bilo al nema veze kako se ono kaze ko se zadnji smije on se najsljadje smije tak nest, trece hackeri to sto si ti spomenuo reci mi smisao rijeci hacker sta znaci sta on radi? sta on moze uraditi?? u kojem iznosu on to moze to uraditi??? ako si toko pametan i intelegentan onda mi reci neke stvari, mislim da je ovaj forum stvoren da se ljudim pomaze a ne da se suka na neke nazive ko sto si ih ti izdao pa se poslije tome smijao,
Prokontaj neke stvari u zivotu, i prvo misli pa onda pisi a ne pisati pa misliti
Zahvaljujem se svima na pomoc
Za miljex-a ovak mali moji HAVERI ko sto bi ti rekao haberi, prvo bi ti preporucio da skontas neke stvari u zivotu, da na nasoj zemlji ima razliciti akcenata i govora, sad odakle si ti to mene ***** boli i ne interesujeme, drugo da me pod***ajes za moj govor nije ti fer bilo al nema veze kako se ono kaze ko se zadnji smije on se najsljadje smije tak nest, trece hackeri to sto si ti spomenuo reci mi smisao rijeci hacker sta znaci sta on radi? sta on moze uraditi?? u kojem iznosu on to moze to uraditi??? ako si toko pametan i intelegentan onda mi reci neke stvari, mislim da je ovaj forum stvoren da se ljudim pomaze a ne da se suka na neke nazive ko sto si ih ti izdao pa se poslije tome smijao,
Prokontaj neke stvari u zivotu, i prvo misli pa onda pisi a ne pisati pa misliti
Zahvaljujem se svima na pomoc
yeahhhh
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jale, moraćeš opasno da povedeš računa kako se ponašaš i izražavaš, jer ubuduće neću ispravljati tvoje bljuvotine nego ću ih sa užitkom brisati!!! Miljex te ni na koji način nije uvredio, niti prozivao, i bilo bi lepo da mu se izviniš! A to, kako si ga ti shvatio, to je tvoj problem, i forum nije mesto za javno prepucavanje, da li ti je to jasno? Svako ko se ovako ponaša ne zaslužuje ni gram pomoći!!! :evil:
● PRAVILA FORUMA ●
Nece se stavljati ban, vec ce se doticni korisnici udaljavati sa foruma. Miskoni je vrlo tolerantan po mojim kriterijumima, nemojte to zloupotrebljavati pre svega sto je covek lepo objasnio. U stanju da obrisem i sta treba i sta ne treba od doticnog posetioca ukoliko pocne da me iritira. Najlakse je zagadjivati, a najteze biti pametan i od koristi grupi koja hoce da pomogne u nevolji. Korov cemo cupati, da bi cvece moglo da raste. Izvinjavam se sto skrecem sa teme, molim nastavite.
Poslednja izmena od kalinicm u Pet, 24. Dec 2004. 13:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Eto, kratko i jasno.
Akki, napiši šta si hteo, svakako će nekome biti od koristi. A, da budem iskren, ne verujem da će Jaletu doći do svesti da treba da se izvini, jer da je tako - ne bi ni pisao one gluposti gore.

Akki, napiši šta si hteo, svakako će nekome biti od koristi. A, da budem iskren, ne verujem da će Jaletu doći do svesti da treba da se izvini, jer da je tako - ne bi ni pisao one gluposti gore.

● PRAVILA FORUMA ●
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
hahah, dobro Miskoni ti imas takav stav misljenja, a furka je sto ja tako ne mislim mene to na jedan nacin povrijedilo sto se on tako sprda ili kako bi nazvao zeza sa rijecima nekim sto ih on ne korisiti, i drugo ako ti smeta ono gore sto sam napisao slobodno izbrsi imas mogucnost to da radis, ja sa svoje strane ne zelim da izbrsem ono gore niti ne zelim da mu se izvinem jer ne vidim nikakvog razlogda da mu se izvinjavam nisam nista skirivio niti nista uradio, samo sam svoje misljenje iskazao, ako nekom ne pase ono sto ne pisem ili sto radim, nemora ni citati niti gledati al ako ta osoba ima mogucnosti da izbrse to sto sam ja napisao slobodno ako mu je stalo do toga da mu na njegovom forumu to ne stoji neka slobodno izbrse ako mu semta
Jos jednom zahvaljujem se na informacijama sto se tice se T630 thanks
PEAcE
Jos jednom zahvaljujem se na informacijama sto se tice se T630 thanks
PEAcE
yeahhhh