gps na sony ericsson-u k800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
gps na sony ericsson-u k800i
da li neko zna gde mogu da nadjem neku gps aplikaciju kaj bi radila na sony ericsson-u k800i. unapred hvala
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
A imas i "Wayfinder Earth" koji je pravljen iskljucivo za K800/K790,a moze i za W850 i ostale "dumb" SE telefone (DB2020)!
Program je stvarno dobar,jedan od boljih jar. programa.Znaci radi se o tome da kad ukljucis aplikaciju,prikaze ti Zemljinu kuglu,ti odaberes kontinent,drzavu,grad (sve tako sto sve vise i vise zumiras kartu i ona ti postaje sve detaljniija),naravno kad nastavis sa zumiranjem stizes do naselja,ulica...
Cak smo nasli ulicu u Ljuboviji odakle je moj ortak iz odeljenja tako da je stvarno detaljna,po meni mnogo korisna aplikacija za ne-Symbian telefone,jedino je mali problem taj sto se skidaju kb preko GPRS-a tako da se naplacuje,doduse ne puno al cisto da napomenem!
Ako nekog zanima pravac PP!
Program je stvarno dobar,jedan od boljih jar. programa.Znaci radi se o tome da kad ukljucis aplikaciju,prikaze ti Zemljinu kuglu,ti odaberes kontinent,drzavu,grad (sve tako sto sve vise i vise zumiras kartu i ona ti postaje sve detaljniija),naravno kad nastavis sa zumiranjem stizes do naselja,ulica...
Cak smo nasli ulicu u Ljuboviji odakle je moj ortak iz odeljenja tako da je stvarno detaljna,po meni mnogo korisna aplikacija za ne-Symbian telefone,jedino je mali problem taj sto se skidaju kb preko GPRS-a tako da se naplacuje,doduse ne puno al cisto da napomenem!
Ako nekog zanima pravac PP!
- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert
Izgleda da postoji i za k750i, lepo pise na njihovom sajtu
http://www.wayfinder.com/products/wayfi ... ble_phones
Ova aplikacija je vise kao google earth Dok je nav4all aplikacija koja je namenjena onima koji imaju gps uredjaj i koji hoce da ga upare sa svojim telefonom
http://www.wayfinder.com/products/wayfi ... ble_phones
Ova aplikacija je vise kao google earth Dok je nav4all aplikacija koja je namenjena onima koji imaju gps uredjaj i koji hoce da ga upare sa svojim telefonom
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
evo vam moj msn: damir-beograd@hotmail.com pa se saljite slobodno HVALA .....Da isprobam i to cudo