K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

Hmmmm,evo sad sam nesto gledao i ne zelim ustvari da ubacujem taj citybeat jer nemam potrebe da ubacujem onaj kd player i operu i tako to....video sam dosta toga na onom ruskom sajtu,ali izgleda da je nesto siznuo,kad kliknem na onaj tvoj link samo mi izadju neki hijeroglifi,i prazna strana,probacu kasnije ponovo.u principu mogu bilo koje ikonice u png formatu i odgovarajucoj velicini i sam da ubacim?sve dok ih pravilno nazovem,zar ne?
- MilančeBGD
- Expert

Hehe evo i ja sad vidim da je izgleda sajt malo otisao...
Koliko mogu da prevedem na srpski
Uvazeni posetioci, trenutno ima tehnickih problema, koji ce biti otklonjeni.Izvinjavamo se
Naravno da mogu bilo koje, ali neku velicinu normalnu ne mogu da ti kazem
jer neke su vece, neke manje... Najbolje da pogledas neke npr. one iPhone pa da "smanjis" na tu rezoluciju.I naravno moraju da se zovu selected i unselected 
Koliko mogu da prevedem na srpski
Uvazeni posetioci, trenutno ima tehnickih problema, koji ce biti otklonjeni.Izvinjavamo se
Naravno da mogu bilo koje, ali neku velicinu normalnu ne mogu da ti kazem
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, kod mene cak ni ne izlazi nista razumljivo kad kliknem na sajt.inace znam ruski i dobro ga parlam,ali meni izlazi neka totalna histeija od znakova.ubacio sam crystal clear i meni mi izgleda daleko lepse nego sa originalnim ikonicama.probacu da nadjem neki paket ikonica u png formatu pa da ih skinem na velicinu recimo ovih crystal slear,pa da vidim sta cu da napravim.
ja se izvinjavam sto malo kasnim sa odgovorima ali nemam bas vremena za internet po celi dan, a kad sam pitao za ikonicu samo sam se bio prijavio, ali mi nije bio aktiviran 3g, a striming su mi popravili u poslovnici mt:s, ali sam opet nesto petljao oko profila i sad opet nece. ali video poziv radi super.MilančeBGD napisao:btw. posto si pre nei post pitao za ikonicu 3G, pitam se da li si ti uopste prikljucio 3G![]()
btw, ima li ko k800 i da mu se mreza zove mt:s, tj mt
SE k800i +1gb +mps60 
- marko 0401
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
marko 0401 napisao: Ono sto mene interesuje kako slikate nesto sto vam je udaljeno, koliko koristite zoom uopste?
Koliko instaliranje novog softvera za kameru poboljsava kvalitet slike, sad imam ver. 2.5 a najnoviji je 2.7 valjda? Koliko bi se popravio kvalitet slike, da li da se trudim oko ovoga?
Takodje ako moze neki tutorial kako se to radi ili link za temu gdje vec postoji i odakle da ga skinem.
I najbitnije od svega, da li postoji rizik da se kamera zezne pri instaliranju novog soft???
Zasto svi ignorisu moja pitanja?marko 0401 napisao:Da li instalacija i koriscenje programa Torch http://torchk800.matlista.se/ moze na bilo koji nacin da naskodi telefonu???
Ajde neko
- MilančeBGD
- Expert

nikolabj,
sto si dirao
To je na svim se
jer ovaj smajli je :S tacno kako bi trebalo da bude mt:s... Ja imam stariju karticu na kojoj stoji MTS 064, dok imam i noviju na kojoj je mt:s i isto zeza taj smajli
marko 0401, jel ti to nekom naredjujes da mora da ti odgovori??
marko 0401, jel ti to nekom naredjujes da mora da ti odgovori??
- MilančeBGD
- Expert

Pa eto na novijim telefonima jeste
mislis kad ti zvoni telefon da ti se cuje u sluskama da zvoni
Ja znam za poruku, kad mi dodje poruka cuje se na sluskama zvuk za poruku
Mega bass je izbacen iz k serije, samo w serija ima mega bass
Mega bass je izbacen iz k serije, samo w serija ima mega bass
- marko 0401
- Mobil fan

- MilančeBGD
- Expert

- marko 0401
- Mobil fan

- MilančeBGD
- Expert

Ja sam probao ali nije mi uspelo, tj. ne radi kako treba... Dimenzija slike 240x236, sad za transparentne ne verujem da podrzava, ali mozes da uklopis sa temom
A stavljas u tpa/system/multimedia/mp
Ja sam probao ali nista, samo sam dobio crnu pozadinu nije htelo ca ucita...A izbrisao sam posle tu sliku i vratio mi se normalan izgled
nikolabj, pa i ja bih da ostane, ali izgleda ovde neki to i ne zele.
- MilančeBGD
- Expert