SE W200i prekidanje slanja SMS-a?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mk_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 05:27

SE W200i prekidanje slanja SMS-a?

Post od mk_ »

Da li je moguce nastimati na w200i da se prekine slanje sms-a?

Desi mi se da fulim broj i onda nikako ne mogu da prekinem slanje sms-a dok sam na starom mobitelu to mogao (ok, moguce je otici u folder odlazno pa obrisati tu poruku, ali dok ja dođem tu poruka se vec posalje).

I da li je moguce nastimati da kad odgovaram na poruku, da mi ne ponudi odmah broj sa kojeg je dosla poruka vec da uvijek moram izabrati?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

:wacko: ...ako ja tebe razumem, kako možeš da prekineš slanje SMS poruke ako si klikno na send/pošalji???, a ako si samo ukucao pogrešan broj ideš na dugme "back" (zakrivljena strelica :D )
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

mk_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mk_ »

Pa kad kliknem na dugme posalji, i sad on salje tu poruku, u gornjem lijevom cosku ima znak da se salje. Mogu li u tom trenutku prekinuti slanje?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mk_ nerazumem sto bi prekinuo da saljes poruku kad si vec stisnuo da posalje, mozda bi prekinuo da salje poruku ako bi izvadio bateriju dok salje poruku, mada ovo se ne zasniva na vec utvrdjenim cinjenicama, tj. nisam to jos probao. mada opet nevidim razlog sto bi prekidao slanje ako si vec stisnuo da posalje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

mk_,kapiram sta hoces da kazes i na nekim SE telefonima mozes to da uradis tako sto namestis da se poruka salje na stari nacin,znaci preko celog ekrana se vidi da se salje poruka dok se ne posalje i tad mozes da je prekines!
Ovako kako je kod tebe ne mozes da prekines slanje,jedino vadjenjem baterije dok ti se vidi ikonica poruke u uglu ekrana!
Provericu ti danas da vidim dal W200 moze da menja to pa ti javljam! :wink:

mk_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mk_ »

McLaren F1 napisao: Provericu ti danas da vidim dal W200 moze da menja to pa ti javljam! :wink:
Ajde plss, fkt mi to treba. Ja sam trazio u opcijama i nisam nasao.

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Ne moze, proverio na sestrinom w200 ...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

mk_,sorry skroz sam zaboravio da proverim al evo Dancsi je to uradio umesto mene! :wink:
Znaci nazalost ne moze!

Odgovori