Da li je moguce nastimati na w200i da se prekine slanje sms-a?
Desi mi se da fulim broj i onda nikako ne mogu da prekinem slanje sms-a dok sam na starom mobitelu to mogao (ok, moguce je otici u folder odlazno pa obrisati tu poruku, ali dok ja dođem tu poruka se vec posalje).
I da li je moguce nastimati da kad odgovaram na poruku, da mi ne ponudi odmah broj sa kojeg je dosla poruka vec da uvijek moram izabrati?
SE W200i prekidanje slanja SMS-a?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mk_ nerazumem sto bi prekinuo da saljes poruku kad si vec stisnuo da posalje, mozda bi prekinuo da salje poruku ako bi izvadio bateriju dok salje poruku, mada ovo se ne zasniva na vec utvrdjenim cinjenicama, tj. nisam to jos probao. mada opet nevidim razlog sto bi prekidao slanje ako si vec stisnuo da posalje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
mk_,kapiram sta hoces da kazes i na nekim SE telefonima mozes to da uradis tako sto namestis da se poruka salje na stari nacin,znaci preko celog ekrana se vidi da se salje poruka dok se ne posalje i tad mozes da je prekines!
Ovako kako je kod tebe ne mozes da prekines slanje,jedino vadjenjem baterije dok ti se vidi ikonica poruke u uglu ekrana!
Provericu ti danas da vidim dal W200 moze da menja to pa ti javljam!
Ovako kako je kod tebe ne mozes da prekines slanje,jedino vadjenjem baterije dok ti se vidi ikonica poruke u uglu ekrana!
Provericu ti danas da vidim dal W200 moze da menja to pa ti javljam!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2