Zna li neko ge mogu da pazarim sluske za SE serije W?? Imao sam jedne koje su mi trajale godinu dana,ali je red da ih menjam jer sam ih sj..o! Just Belgrade shop
 Zna li neko ge mogu da pazarim sluske za SE serije W?? Imao sam jedne koje su mi trajale godinu dana,ali je red da ih menjam jer sam ih sj..o! Just Belgrade shopSlusalice za SE walkmen seriju??
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Slusalice za SE walkmen seriju??
 Zna li neko ge mogu da pazarim sluske za SE serije W?? Imao sam jedne koje su mi trajale godinu dana,ali je red da ih menjam jer sam ih sj..o! Just Belgrade shop
 Zna li neko ge mogu da pazarim sluske za SE serije W?? Imao sam jedne koje su mi trajale godinu dana,ali je red da ih menjam jer sam ih sj..o! Just Belgrade shop- MilančeBGD
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
A ovu temu nisi video??   

viewtopic.php?t=14346
Nalazi se samo nekoliko cm ispod tvoje... Ali dobro razumem, bolje otvoriti temu i cekati da ti neko servira na tacni...

viewtopic.php?t=14346
Nalazi se samo nekoliko cm ispod tvoje... Ali dobro razumem, bolje otvoriti temu i cekati da ti neko servira na tacni...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...