Sony Ericsson K750!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Sony Ericsson K750!

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Naslednik odlichnog proshlogodishnjeg modela, ali sada sa ispravljenim nedostatcima, mnogo bolji os, mp3 se pushta zasebno, proshiriva memorija ['fala bogu], kamera 2 mega pixela (1600x1200 pixels), autofocus, video, flash [prvi telefon sa autofocus-om] ekran 256k, mp3 [ima zasebni prekidach za njega], bluetooth...
Prodaja krece u drugom kvartalu ove godine.

Link:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-1090.php

:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Evo par fotki:
Slika Slika
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Hehe, ja sam vetj rekao sta mislim o njemu.... :wink: :mrgreen:
ako cemo da cepidlacimo rezolucija je 1632x1224 pixela... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

E, ljudi, jel ovo LED blic, jeste? :roll: Ako jeste, ima li bar nesto veci domet od 1,5-2 m? :) Meni se ne svidja kod SE fonova uopste sto za slikanje moras da drzis telefon kao fotoaparat... :) Mislim, ne moras, ali tako je i u uputstvu i sve, i tako su i slike "naopake" rezolucije ja mislim... :) (ovo "naopake" mislim kao sto je na SE T610 npr. 288x352... :) ) A ovaj je tom nacinu slikanja i prilagodjen skroz, vidjite blic kako je postavljen... :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Da to su led diode koje izigravaju blic :mrgreen: i domet je do 2 metra mada se preporucuje do 1.5m...
Ti si jedan od retih kojima se to ne svidja... to je po meni vrh stvar... bas daje feeling da se radi o digitalcu... pogotovo kada radis sa s700, stvarno je trip...
da ovaj je isto dual front... sto znaci da se koristi kao digitalac kada hoces da slikas, znaci vodoravno... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa ne znam... Mnogo je lakse slikanje ovako normalno uspravno kad se drzi telefon, a i ovako mi je ruzan otpozadi kad se drzi normalno... :)
Pa dobro S700... S700 je kao telefon-digitalac mada mi se ni kod njega to vodoravno drzanje ne svidja nesto mnogo... :mrgreen:

Odgovori