Cijene novih SE modela

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Cijene novih SE modela

Post od stefank »

Kolike ce biti? Tj. tacno ovih K600 i Z800 me zanima... (izvinjavam se ako sam promasio koju brojku, mada valjda nisam, mrzi me da otvaram SE stranu sad... :lol: )
Inace, da nece da izadje neki novi Sxxx i Pxxx(x?) fon? :D Posto su od ovih drugih serija izbacili naslednike... (jedino nisu za T cini mi se? :roll: )

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

T serija se gasi koliko ja znam... k600 ce biti oko 350 eura kada se pojavi a z800 oko 450... sad to su neka nagadjanja ali to dosta zavisi od vremena kada ce biti pusteni u prodaju... tako da uzmi sa nekom rezervom...
Naslednik s700 izlazi tek u Q3 ili mozda kasnije... a P915 naslednik P910( ali ne u pravom smislu naslednik) je najavljen za leto... nece imati flip imace qwerty tastaturu i neci biti 3G ali ce imati wi-fi(veoma verovatno)... P1000 izlazi kasnije i imace UI3...
A naslednik k700 je k750 koji ce kostati oko 400 eura( moja skromna procena) a k300 ce biti jeftin... cena koliko ja znam do 200 eura...
Samo da jos jednom napomenem da su ovo neke moje informacije koje ne moraju da budu tacne...naravno vezano za cene za f-je sam gotovo siguran da su tacne... :wink:

edit: P915 bi trebalo da krene da se prodaje u junu...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

p915??? kako moze da ima qwerty a da nema flip?
iskreno mislim da je i nerealna doplata koju sam radio sam p900 na p910, pa se plasim cene p915.

el ima negde slike p1000????
N80

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sto mislis da je to nemoguce??? Ne kapiram tvoje razmisljanje... ima mnogo modela koje imaju qwerty tastaturu ali nemaju flip... i taj model nije za one koji vec imaju P910 nego za nove korisnike...
Nema nigde slika... jos se cuvaju u tajnosti...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

A zasto se T serija gasi? Zar nije bila dosta uspjesna...? :roll: E sad mi zao da mijenjam T610 uz doplatu, iako ga ne koristim, mozda nekad bude cijena 20000-30000e kao unikat... :lol: :lol: :lol:
Shta je flip? :oops: A kako mislis nije pravi nasljednik? Nesto kao sto je bio slucaj sa P900 i P910, malo novog, dosta veca cijena? :roll: Koja ce biti kamera na P915 i P1000, i pogotovo me zanima na nasljednika od S700? :) Mada ne znam koja to veca poboljsanja mogu da budu u S seriji, mozda kamera od 2, 2+ mpix i 3G, nista drugo vaznije...? :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa pazi, pravi naslednik ce biti P1000 a on ce izgleda biti 3G i imace kameru jaku, neki pricaju do 2mpx... e sad o njemu se jako malo zna ali trebalo bi da ima ovo sto sam naveo, a sigurno je da ce biti UI3... treba sacekati pa videti... dosta se prica o njemu, ali sigurno je da ce izaci tek posle leta jer prodaja P910 ide jako dobro a i na P915 trebaju da uzmu neku kintu, mada se trenutno ne radi toliko o kinti koliko o zauzimanju trzista... :D
Zasto se T serija gasi nemam pojma... valjda zbog novog nacina oznacavanja modela... mozda i ne bude tako ali tako svi pricaju a i deluje logicno...
Flip je ona tastatura na P seriji koja se skida...
U principu P915 ce imati bolju kameru i wi-fi verovatno i imace neka poboljsanja u odnosu na P910i... a cena se jos ne zna ali verovatno da ce biti oko 600 eura... sto mislim da nije mnogo... isto kao sto P910 nije pravi naslednik P900 tako nije ni P915 jer je to novi koncept koliko sam ja cuo... a to je tacno jer cim nema flip mora da je znacajno drugaciji od ostatka P serije....
heheh, da samo sto je t610 prodat u mnogo primeraka tako da ne verujem da ces moci ikada da dobijes te pare za njega...
naslednik s700 ce imati popravljene sve mane sa s700, bolju kameru i neke stvari koje ne smem da kazem jos :lol:
Mislim da SE nece predstaviti jos mnogo 3G modela u ovoj godini eventualno jos 2 ali to je maximum...
eto toliko koliko ja smem da kazem trenutno jer SE jako juri i ne da da se iznose informacije... pa da ne bih nadrljao 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

A shta, ti radish u SE-u pa se bojish da te ne otpuste, pa neces da kazhesh? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako novog oznacavanja modela? Ali ja i dalje ne shvatam, T serija je mozda bila i najprodavanija od SE-a... :roll: A zasto izbacaju tako malo modela...? :roll:
Ne znam, meni 600e jeste mnogo... :roll:
Zar im nije lakse da u digitalac ubace mp3 plejer, telefon i sms nego da prave novi SE Sxxx? :lol: :lol: :lol: (mislim, to su glavne prednosti tog telefona... :wink: )

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa SE ove godine izbacuje vise novih modela u poredjenju sa ostalim godinama i ta cifra bi trebala da bude negde oko 10ak... :D sto nikako nije malo...
Pa T serija jeste najprodavanija... ali k serija je nesto novo... smatram da je dobro sto su promenili bas zbog toga sto je T serija toliko uspesna bila pa da se ljudi ne bi bunili...
P seriju qpuju poslovni ljudi(naravno govorim o vecini), ljudi koji imaju dosta kesa i kojima 600 eura nije bas previse... ja ne znam koji to lik stedi da bi qpio P seriju jer mi je to malo glupo, pogotovo ovde kod nas gde mogu lako da ti ukradu tel...
videces kakav ce biti Sxxx... i sta ce sve imati... a ja ne mogu da govorim jer ima nasih ljudi i na stranim forumima a neko ce preneti moje reci pa mogu da naj... :mrgreen:
ne radim ja ali radi dobar caletov prijatelj u SE :wink:
a rece da ubace te f-je u digitalac... komplikovanije je to nego sto mislis... :mrgreen:

maestro
Banned
Pridružio se: Uto, 01. Mar 2005. 09:42

Post od maestro »

Koliko bi otprilike trebao da kosta K750i? ili w800i?I vase misljenje o tim telefonima,ako niste jos uvijek vidjeli mozete ih pogledati ne sledecojstranici:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... e=pp&lm=pp

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pricali smo o tim telefonima kao i cenama... ako te nesto zanima pitaj...
Cena k750 bi trebalo da bude oko 450 eura kada izadje... a w800 izlazi 3 meseca posle sa cenom od prilike istom kao k750i u trenutku izlaska... :wink:
naravno uzmi ovo sa rezervom...

maestro
Banned
Pridružio se: Uto, 01. Mar 2005. 09:42

Post od maestro »

dobro to ce biti pocetna cijena,interesuje me vise ova koja ce se sutaliti posle nekoliko mjeseci?i koji je po vamam od ta 2 telefona bolji

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa to niko ne zna... zavisi od mnoooogo faktora, tako da ti niko sa sigurnoscu to ne moze reci... zna se da ce w800 biti sigurno skuplji jer dolazi u vecem sales paketu od k750 i izlazi kasnije...
Procitaj temu o cebitu tu smo pricali o razlikama izmedju ova 2 tela...
Ja uzimam oba, ali da se pojavljuju u isto vreme uzeo bih w800 :wink:

Odgovori