Pa pazi, pravi naslednik ce biti P1000 a on ce izgleda biti 3G i imace kameru jaku, neki pricaju do 2mpx... e sad o njemu se jako malo zna ali trebalo bi da ima ovo sto sam naveo, a sigurno je da ce biti UI3... treba sacekati pa videti... dosta se prica o njemu, ali sigurno je da ce izaci tek posle leta jer prodaja P910 ide jako dobro a i na P915 trebaju da uzmu neku kintu, mada se trenutno ne radi toliko o kinti koliko o zauzimanju trzista...

Zasto se T serija gasi nemam pojma... valjda zbog novog nacina oznacavanja modela... mozda i ne bude tako ali tako svi pricaju a i deluje logicno...
Flip je ona tastatura na P seriji koja se skida...
U principu P915 ce imati bolju kameru i wi-fi verovatno i imace neka poboljsanja u odnosu na P910i... a cena se jos ne zna ali verovatno da ce biti oko 600 eura... sto mislim da nije mnogo... isto kao sto P910 nije pravi naslednik P900 tako nije ni P915 jer je to novi koncept koliko sam ja cuo... a to je tacno jer cim nema flip mora da je znacajno drugaciji od ostatka P serije....
heheh, da samo sto je t610 prodat u mnogo primeraka tako da ne verujem da ces moci ikada da dobijes te pare za njega...
naslednik s700 ce imati popravljene sve mane sa s700, bolju kameru i neke stvari koje ne smem da kazem jos
Mislim da SE nece predstaviti jos mnogo 3G modela u ovoj godini eventualno jos 2 ali to je maximum...
eto toliko koliko ja smem da kazem trenutno jer SE jako juri i ne da da se iznose informacije... pa da ne bih nadrljao

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...