K500i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

OT: Ti to neki fazon sa "f-jama" ili te samo mrzi da pišeš, o mobilni care? ;) Student matematike, fizike?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Srbin je verovatno zauzet na burek forumu pa nema vremena... :wink:
To mu fora...da ne bude monotono.... :mrgreen:
Pa dobro sad ne moraju da rovare po upustvu...zato smo valjda tu...da pomognemo... :wink:

@poste
Promenio si avatara....jel to tvoj auto... :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne znam da li se onaj post zlivan-a odnosio na mene!
Ali odgovoricu kao da jeste!
Prvo, ja sam uvek pomagao ljudima koji su dolazili na SE deo sajta i ako malo bolje pogledas videces da nema teme u kojoj nisam odgovorio i da je velika vecina odgovora moja! pri tom ne zelim da velicam sebe jer mi to ne treba, licno smatram da su mnogo veci mobilni poznavaoci oni koji se razumeju dobro u symbian telefone, a moje znanje je tu mnogo manje od nekih sa ovog foruma!
Ja nisam mobilni car, nisam ni student matematike ni fizike, ali nesto osnovno je prvo procitati uputstvo pa onda ako ti nesto nije jasno pitas... A izgovori tipa nisam dobio i ne mogu da nadjem ne prolaze, jer se uz telefon MORA dobiti uputstvo od prodavca, to im je OBAVEZA, a to sto ga neki ne uzmu ili ne traze to je vec njihov problem! Cak i da ga nisu dobili od prodavca mogu ga skinuti sa interneta i nije veliko oko 2 mb, sto me niko ne moze ubediti da ma koliko losu vezu imao ne moze da skine!
Tako se pre svega ceni i postuje nase VREME, a ne lakse je doci ovde pitati, dobiti odgovor a posle toga ni hvala...
A ovaj problem konkretno je banalan i zahteva 5 sekundi posla, sto je mnogo manje vremena nego sto neko utrosi da napise post...
Ovim zavrsavam diskusiju, slazem se sa Dexterom da smo tu da pomognemo, ali isto tako treba to da se ceni... A ja sam ubedjenja da je mnogo lepse nesto sam otkriti nego kad ti neko sve na tacni da, pogotovo kad je "problem" obako banalan!
A isto tako smatram da svaki covek ma koliko se razumeo u telefone treba pre upotrebe da procita uputstvo, nije ono dzaba tu! 8)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da akki stvarno se trudi da odgovori na svaki post na SE delu foruma... :wink:

Bio srbin sad na sajtu ali samo na kratko....kaze da ne moze da postigne...ima posla pa ne moze sve da postigne... :mrgreen:

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

akki napisao:Ne znam da li se onaj post zlivan-a odnosio na mene!
Ali odgovoricu kao da jeste!
Ma pitanje je bilo ozbiljno bre :) Karakteristično je za studente PMF-a da reč "funkcija" skraćuju sa "f-ja" u svakoj prilici (znam jer sam bivši student matematike), a ono "mobilni car" je šala, aman, ;) uopšte ne sumnjam da si dobro informisan kad su telefoni u pitanju.
Što se pitanja i odgovora tiče, sve stoji, meni prvom nije jasno koliko čovek treba da bude lenj i/ili zaostao da pre postavljanja pitanja po forumima ne pročita uputstvo ili upotrebi Google.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ok, ocigledno je doslo do nesporazuma! Izvini stvarno ali mnogo je ljudi koji dodju i izprozivaju najgore, dobro je da ti nisi jedan od njih :wink:
A f-ja, je navika iz srednje... :wink:
pozdrav

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja se isto slazem sa akki-em.

Potpuno ga podrzavam, uvek je tu da pomogne (u to sam se licno uverio) i sto je najbitnije ZNA. Zna sta prica...
K500 je inace isti f500 samo je razlika u tome sto je jedan od njih (valjda f500) sa mreze skinut.

ZA Dextera: Jeste moj auto... Ako te zanima nesto salji na pm, ovo nije forum za to :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja se isto slazem sa akki-em.

Potpuno ga podrzavam, uvek je tu da pomogne (u to sam se licno uverio) i sto je najbitnije ZNA. Zna sta prica...
K500 je inace isti f500 samo je razlika u tome sto je jedan od njih (valjda f500) sa mreze skinut.

ZA Dextera: Jeste moj auto... Ako te zanima nesto salji na pm, bas sam nesto raspolozen za odgovaranje na sva pitanja :mrgreen: ovo nije forum za to :wink: :mrgreen:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa dobro tvoj avatrar...ja sam pitao da li je na avataru tvoj auto...i eto opet ti je vezano za forum....avatar..forum...ide zajedno...hehe.. :mrgreen: :mrgreen: eto vidish... hehe...

A i ja se slazem da treba prochitati upustvo... :wink: :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

f500, je vodafon tel, isto kao i v800 sto se prodaje samo uz ugovor, sad svi ocekuju da ce se uskoro pojaviti ne brandirana verzija v800, neki je zovu v850... videcemo... :D

Hvala na podrsci, cenim to :wink:

P.S. lep auto :wink:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Uzeo sam juce k500i i moja prva zapazanja su odlicna..

Ima par stvari koje mi se ne svidjaju ali...

E sad par pitanja:

1) Da li je moguce da se prikazuje samo zadnje vreme poziva nekog iz mog imenika.. N a nokiji sam imao za jedan br. po 5 zadnjih vremena (hmm, nadam se da cete da razumete)..

2) Moze li neko da postavi par adresa (WAP) sa kojih mogu da skinem neke teme, screensaver-e i tako to..

3) Da li negde mogu sam da napravim temu pa da je upload-ujem sa interneta na telefon..

4) Kod mene je ona siva podloga (gde pise sony ericson) pocela da se ljusti..?!? Da li je normalno...

5) Vidim da u kalendaru nema opcije da se stavi neciji rodjendan (kao kod nokie), kako da resim to..?! Da li postoji neka JAVA aplikacija ili tako nesto..??

Za sad toliko.. ;)

Nadam se da nece da vas mrzi da mi odgovorite..

PoZdRaV :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

1. mogutje je... :mrgreen:
2. i will use google before asking dumb questions... :mrgreen:
evo sajta sa temama i jedan od boljih sajtova ovde...
3. mozes da napravis temu i da je skines sa neta, mada imas mali milion tema vetj napravljenih pa mozes da skines, ali ako bas hotjes mozes... nadji neki free wap host i imas program za teme (themes creator v1.60)
4. ne znam na sta mislis, ali ne bi trebalo nista da se ljusti, barem ne ako si tek qpio telefon... :D
5. ne koliko ja znam...
poz

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

E hvala ti.. sad znam bar nesto vise.. :)

lepo je to sto si spomenuo google, trazio sam ja.. medjutim pitao sam da li postoje neki vec provereni sajt sa tim sadrzajem.. tj. mogao si da mi nabrojis par koje ti koristis.. ;)

Najvise me zanimaju JAVA igre i TEME.. 8)

PoZdRaV ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

nema na cemu... :wink:
pa napisao sam ti 2... ima ih stvarno mali milion i ja sam ih skoro sve isprobao ali koji su najbolji i provereni zavisi dosta od toga kakve teme i igre trazis... :wink:
evo jos... odlican sajt doduse nema k500 ali pogledaj pod k700... link :wink:

salence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Jan 2005. 01:05

Post od salence »

imas na sajtu http://www.myk700.lasyk.net/ sve sto ti treba za k500...ima odlicnih stvari i sta god ti treba......teme su u istom formatu, melodije, java igre...tako da navali...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Salence care, pogledaj moj prethodni post i videtjes da sam dao taj link... da li je neko procitao pravila koja je Milan napisao... :roll:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Novi problem je nastao.. :(

Naime na SIM kartici nemam ni jedan broj.. Jer sam sve to prebacio u telefon (kontakte)..

Imam oko 200 brojeva i sve je to u redu.. Medjutim problem nastaje kad me neko zove (cima).. ne pise ime vec samo broj i ako njega imam u imeniku..??!!

ovaj problem me i pomalo plasi... :(

PoZdraV 8)

hmm, u medjuvremenu novi prob.. Nece da mi salje SMS poruke, pise MESSAGE BARRED.. :( sta da radim..? Kredita imam...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ljudi molim vas pomagajte.. :(

Poludecu vise.. od juce nisam poslao ni jednu SMS poruku.. Problem sam opisao u prethodnom postu.. :(

Pleaseeeeeeee... :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Probaj da promenis servisni centar, da stavis da salje poruke preko GSM-a ne preko GPRS-a... probaj sa drugom karticom... pa javi... to je trenutno sve sto mi pada na pamet...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Probao sam i preko 100100 i preko 100400.. :(

Sto se tice slanja.. i salje mi preko GSM-a.. sa podesavanjima je sve u redu.. :(

jedino da probam 2 kartica da stavim.. :?

Odgovori