prednja maska ima onaj sjaj ali ne ruzan kao kod nekih nokijinih telefona na kojima ostaju otisci... zadnja maska - pomalo gumirana, veoma cvrsto stoji i ne krcka uopste... nema onog lufta u slajdu kao na C905 gore - dole, levo - desno...
2. ekran - 2.4 inca, mislim da je potpuno isti kao na C905... ima one animirane wallpapere, flash teme...
3. baterija - koliko god da ga cackam, preko 20-30 poruka dnevno, NON-STOP WI-FI ukljucen i surfujem po netu, oko 20 - 30 minuta dnevno price, baterija mi je izdrzala posle prvog punjenja cela 3 dana, naravno bez gasenja nocu...
4. muzika - po mom ukusu (a imao sam ja mislim sve moguce marke telefona) sasvim, sasvim glasna i kvalitetna, na slusalicama mi je cak smetalo kad pojacam do kraja... nema onog puckanja i krcanja kao na recimo, K seriji...
5. kamera - samo cu vam reci da sam se odusevio slikama i na samom telefonu i na kompu ali samo slikanim na otvorenom, jer nema auto - fokus ni nesto posebno jak blic (samo jedna led lampica je iza), ali slike slikane napolju po danu su ODLICNE. nema onih zutih tackica i sl.
6. telefon ima super igrice, aplikacije, svetsko vreme, pravljenje stripova, za sportiste neki merac ili tako nesto, itd...
jedino sto me malo tripuje to je cena, da li sam mogao nesto bolje da kupim za te pare i kakvu ce prodju imati telefon na trzistu kad se pojavi, naravno zbog kasnije prodaje...