k300i kamera i poruke?!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
k300i kamera i poruke?!
Imam dva pitanja, a to su kako da iskljucim zvuk koji se javlja prilikom slikanja telefonom? Pokusao sam prebaciti na silent ali nije urodilo plodom. I jos jedna stvar da li moze da se promjeni zvuk za poruke tj da stavim neki osim onih koji su predefinisani? Unaprijed hvala...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
A jel?Imao sam ga samo na kratko (par dana) dok sam cekao 6680 pa nisam primetio da moze,izvinjavam se na pogresno datoj informaciji!
A da li bas treba da menja firmware za neki koji ima iskljucen zvuk za kameru,jel se isplati to kad se to ionako cuje malo i na kratko,nije moguce da smeta!Jedino ako ide ulicom iza devojaka u minicima pa slika ispod minica pa ako ga cuju da skljoca...
Ali nije valjda?
Pozdrav

A da li bas treba da menja firmware za neki koji ima iskljucen zvuk za kameru,jel se isplati to kad se to ionako cuje malo i na kratko,nije moguce da smeta!Jedino ako ide ulicom iza devojaka u minicima pa slika ispod minica pa ako ga cuju da skljoca...

Pozdrav

Moze kod SE ali nisam siguran da li moze kod k300...
Trebalo bi da na svim novijim SE moze da se promeni melodija... Izvinjavam se na dezinformacijama.
Trebalo bi da je:
menu->messaging->settings->message alert
sa stavkama:
*no sound
*click
*message alert 1
*message alert 2
*message alert 3
*message alert 4
*message alert 5
*message alert 6
*<neki zvuk>
I sad kad obelesiz ovu zadnju stavku pojavi se opcija Replace.
Ako to nema onda ne moze da se promeni zvuk poruke.
Trebalo bi da na svim novijim SE moze da se promeni melodija... Izvinjavam se na dezinformacijama.
Trebalo bi da je:
menu->messaging->settings->message alert
sa stavkama:
*no sound
*click
*message alert 1
*message alert 2
*message alert 3
*message alert 4
*message alert 5
*message alert 6
*<neki zvuk>
I sad kad obelesiz ovu zadnju stavku pojavi se opcija Replace.
Ako to nema onda ne moze da se promeni zvuk poruke.

Da ne otvaram novu temu jos jedna stvar mi ne ide nikako u glavu. Ne mogu nikako da stavim sliku koju prenesem sa kompa na telefon kao wallpaper. Tj stavim je ali ne bude full screen vec sa lijeve i desne strane stoji po jedna crna crta poprilicne sirine i to me nervira pravo. Kad stavim sliku sa telefona koja je vec bila na njemu ili slike uslikane sa kamerom one budu full screen ali ove sa kompa nikako.
Isto kao da recimo stavim sliku velicine 95x128 a ne 128x128. Pomoc bi dobro dosla?!
Isto kao da recimo stavim sliku velicine 95x128 a ne 128x128. Pomoc bi dobro dosla?!
da ne otvaram novu zanima me za ovaj telefon kako izgleda kabl za povezivanje sa kompom
ako neko ima jel moze negde da okachi sliku kako izgleda dzek koji ulazi u telefon jel imam vec sony digitalni i mozda je isti kabl
telefon josh nisam kupio kupujem ovih dana pa me zanima to za kabl
hvala unapred
ako neko ima jel moze negde da okachi sliku kako izgleda dzek koji ulazi u telefon jel imam vec sony digitalni i mozda je isti kabl
telefon josh nisam kupio kupujem ovih dana pa me zanima to za kabl
hvala unapred