Kupio sam telefon T630 prvo sam mislio da neznam da ga koristim, zatim procitao manuals, obisao forume, nazvao druga koji ima isti telefon...
Problem???
Kada hocu da snimim neku fotografiju odem na capture pojavi mi se pescani sat i zatim treba iznad dzojstika da bude nesto poput save,send,...(kod druga na telefonu tako pise), kod mene nista samo se vrati na ekran gde pise ono yumobtel i tako dalje. Nemogu nigde da nadjem snimljenu fotografiju
Telefon je skinut sa T mobile, ima dovoljno memorije, nov je...
Da li je neko imao slican problem i da li ga je resio?
SW information
R7A011 prgCXC12-5790_EMEA_2_N
R7A011 prgCXC12-5802_TEA_N
LCD SW Versions
Test:782465
Current: 200402230
JXL is online now Edit/Delete Message
T630 ne snima slike
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Imam problem sa ovim fonom,svaki put kada se konektujem na net sa njim pa se vratim blokira se,mislim ja ga normalno koristim ali kada me neko zove samo se cuje:korisnik nije dostupan...jel zna neko o cemu se radi
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Nekako mi se cini da ovaj telefon ima slab prijem signala,npr.dok drzim u ruci k700 i t630,k700 ima(iste mreze)maksimalan i konstantan signal dok na t630 svaki 5 sekundi pada pa dodje do maksimalnog,pa se vrati na pola i sve takoisto se desava kada usporedjum 6610 i t630...ako neko zna neka razjasni
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.