T610 problem sa tihim melodijama

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ivan.kika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 04:21

T610 problem sa tihim melodijama

Post od ivan.kika »

imam t610 i jedan problem. kada telefon zvoni pre nego sto se cuje melodija cuje se kao kad zvoni obican fiksni telefon, i tako uvek kada se zavrsi melodija cuje se tiha zvonjava pa opet melodija. problem je u tome kada me neko cima necujem , jer se prvo cuje taj ton pa tek posle 2-3 sekunde melodija koja je postavljena

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:roll: Pa ako ce ti biti od pomoci ili za utehu, imala sam t610 i imao je potpuno isti problem, kao da je podesen na postepeno pojacavanje zvona...A jesi li probao da promenis nacin zvonjenja u podesavanjima sa postepenog pojacavanja na samo zvonjenje. Ako ni to ne pomogne, kao sto ni meni nije na tom t610, mozda je do firmwera. Pogledaj koji je, pa postavi ovde da ti ljudi kazu da li oni sa istim imaju i isti problem. 8)
Pozdrav... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ivan.kika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 04:21

Post od ivan.kika »

Telefon nije podesen na postepeno pojacavanje. a kako da vidim koji firmwer imam. i kako se on menja. unapred hvala Ninolina

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:D E pa ovako, ivan.kika , da bi proverio koji ti je firmware moras da ukuces >*<<*<* (> oznacava u kom smeru treba da pomeris dzojstik, a * treba da ukucas u tastaturi ). 8) Kad to ukucas pojavice ti se na ekranu nekoliko opcija. :blinky: Ti ces ici na service info , pa zatim na sw information i na vrhu pise nesto kao r6c005 ili r3c to su inace neke od verzija. :wink: Tu su ti i testovi svih funkcija u telefonu, pa ne bi bilo lose da i to pogledas. :roll:
:D To uradi pa javi ovde na forum koju verziju ti imas. 8) Inace firmware mozes da promenis u servisu, neko to i sam radi, ali ti ne bih preporucila... :uhuh:
Pozdrav... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori