acamatic, Pa trebalo bi tako da bude, ali sam na forumu citao da se desavalo da traze da se donese i ugovor
Milsim sta ako mi traze, i onda ja treba da jurim tog sto mi je prodao i njega da cimam da nosi telefon....
Dakle najbitnije je da imam garantni list i fiskalni racun? Ako ga odnesem direktno u servis (ne znam koji je za kojeg operatera) ne bi trebalo da traze, s obzirom da oni s ugovorom nemaju veze?
A ne kontam to sto neko uzme paket sa kojim ce XZ da ga izadje 650E, i onda on uzme samo taj paket a telefon proda meni za 450E, i nastavi da otplacuje tih 650E.... Kako se njemu isplati?
ovako ide taj dil.postoje dosta preduzeća koja prave lepe račune operaterima
naravno njima je bitno da mogu da telefoniraju i tome slično marka moba im nije važma
e to vidi neko ko ima radnjui kao hendi ili tome slično dodje kod čoveka ili više njih a pre toga se lepo raspita šta oni mogu da dobiju pošto većina ljudi i ne znaju da mogu da uzmu mobove preko računa verovali vi u to ili ne
i vide oni da npr mogu da za 1din ili možda 1000din uzmu s3 i odmahj ponude neku nadoknadu ovom vlasniku broja.
on plaća pa plaća a ako mu neko ponudi 200€ da bi ovaj uzeo s3 za 1din pa što da ne...jednostavno ne zanima ga jurenje oko prodaje a i pošteno ko da znaju šta je to s3...
i tako to ide tj to je jedan od načina.
Juce sam cackao ovaj telefon u Telenoru, stvarno fenomenalna izrada, lak, brz, zacudo lepo lezi u ruci, ali ja stvarno najiskrenije ne vidim bas poentu 1080p ekrana. Bas sam uporedjivao sa mojom 808PV koja i a ocajni rezoluciju, ali sve dok se ne priblizim ekranima ne mogu da vidim neku konkretnu razliku a verujem da takvi ekrani trose mnogo baterije.
Ali svakako kad bih uzimao Android uredjaj pre bih uzeo Sony u odnosu na Samsung.
samo da dodam da se nakon oktključavanja boot loadera brišu svi podaci i podešavanja sa telefona. Tako da bekapujte prvo...Sa druge strane ostaju instalirani modovi (npr. kod mene manje ikone za nav i crna boja barova)
da na mobilnom sopu, sony xperia zl 4G 503 evra pitao sam ih za ekran kaze nemaju informacije o tome, ali da u roku od 5 dana mogu da im vratim ili zamenim za drugi ukoliko mi se ne svidi,.. kolko sam mogao da procitam na xda forumu na xperiji zl skoro svi imaju sharpov ekran.
stigla mi je xperia ZL. i evo napisacu moje utiske, fantastican telefon ekran po meni odlican sto se tice rezolucije i ostrine kao i boja, uglovi gledanja jesu nesto losiji ali to vise zbog toga sto koristi tft tip ekrana,. kad ga zakrivim u stranu blago pocinje da bledi ali nista strasno,. savrseno lezi u ruci zbog malih dimenzija (za telefon sa ekranom od 5 inca),.. zvucnik vrlo glasan, svidja mi se i led svetlo,.. jedino je baterija mogla biti bolja kao i da su ubacili neki drugi tip ekrana,
Stigao Z u Hendi, pa ko ima 79.999 din viska nek navrati.
Nego, nesto mi se ekran ne dopada... kako mogu da proverim koji je bez roota? Je l' moguce uopste?
mozes.
imas u ovoj temi negde link za aplikaciju koja proverava, pa je skini i probaj...
mada, vidis, ljudi lepo kazu da sve xperia Z modeli imaju isti display
Juce sam bio do jedne prodavnice hendija u nekome drugom gradu i pitam j lepo njih da li imaju sony bt uredjaje. Naravno nude mi plantroniks a ja hocu sony. I prodavac ce meni tipa sto da mozda nemas xperiu z pa ti to bas treba...izvolte na uvid...njego faca priceless a za sve oatalo zu je maestro inteza kartica.
Jbg. Ima ih svakakvi'.
Neki ljudi previse ozbiljno shvataju svoj posao/sefove/menadzere i onda po svaku cenu moraju nesto da uvale.
Odoh da ujurim link pa da vidim ovo cudo sta kaze.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.