K300i ili K500i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
n2100ze
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Avg 2005. 17:27

K300i ili K500i

Post od n2100ze »

Pozdrav :)
Dvoumim se izmedju ova dva SE-a.
K300i je jeftiniji, ali kad gledam pod "testovi", nekako mi slike djeluju previse svijetle, dok su kdo K500i boje puno zivopisnije, izrazenije.
Zanima me jos sta mislite o ova dva modela
Je li bas velika razlika u ekranu i jos nekim sitnicama?
Hvala

suncheese
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Avg 2005. 11:43

Post od suncheese »

Ako vam novac ne predstavlja veći problem, a u pitanju je 20tak evra razlike u ceni, opredelite se za K500. Jedina razlika izmedju ova dva aparata je u ekranu. K500 ipak ima veći i kvalitetniji ekran sa boljom rezolucijom i tih 20tak evra po meni ima smisla doplatiti umesto kupovine K300. Sve ostalo na ovim aparatima je isto.

skobo
Banned
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 15:51

Post od skobo »

Nije tacno da je razlika samo u ekranu..............razlikuju se i u kvalitetu kamere i video zapisa.........jeste da se vodi da oba telefona imaju 0.3mp ali k500 prikazuje sliku mnogo bolje..............prilikom video zapisa k300 je ocajan jer je slika bleda i prepuna kockica...........tako da je isplatljivije uzeti k500.........koji takodje ima jaci zvucnik........... 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jos da on nije pitao za savet kad smo setali u sorcevima i majicama odnosno pre POLA GODINE pa da ima i neke koristi od spamovanja doticnog usera skobo!!
Procitaj covece datum,ozive teme iz praistorije i to jos neke gde ljudi pitaju sta da kupe,mislis da su samo tebe cekali svih ovih meseci da im kazes pa tek sad da kupe!?
Pozdrav 8)

Odgovori