Nasao sam samo jednu temu povodom ovog modela na forumu.....samo sam hteo da proverim kakva su iskustva onih koji ga vec koriste?
Prednosti,mane?
Z800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ja sam ga skoro kupio , fon je dobar , najveca mana mu je jako losha kamera , ostalim stvarima sam zadovoljan . dobar odnos cena/kvalitet
jedini problem koji imam je povezivanje preko usb kabla posto nisam dobio cd sa instalacijom softvera a drajveri za USB kabl koje sam skinuo sa sajta proizvodjacha ne mogu da se instaliraju .....

jedini problem koji imam je povezivanje preko usb kabla posto nisam dobio cd sa instalacijom softvera a drajveri za USB kabl koje sam skinuo sa sajta proizvodjacha ne mogu da se instaliraju .....

Nisam testirao , ali je kontrast jako losh , iako ima rezoluciju od 1.3 Mpix , suvise je los kvalitet slike
Preko dana je malo bolja (pri dnevnom osvetljenju) .
Ako planirash da uzmesh , ne daj da te zayebu kao mene (da ti daju bez cd-a ) jer je onda usb kabl neupotrebljiv , a koja je svrha takvog telefona ako ne mozesh da prebacujesh muziku , slike i ostalo na i sa kompa ...

Preko dana je malo bolja (pri dnevnom osvetljenju) .
Ako planirash da uzmesh , ne daj da te zayebu kao mene (da ti daju bez cd-a ) jer je onda usb kabl neupotrebljiv , a koja je svrha takvog telefona ako ne mozesh da prebacujesh muziku , slike i ostalo na i sa kompa ...

Nasao sam ima kompletno full pakovanje a i uzimam kod coveka koga znam tako da sto se tice tog propratnog materijala i opreme nema frke...mada ima i bluetooth pa moze u krajnjem slucaju i tako da se povezemali ovaj je full pack....samo se sada dvoumim malo zbog te kamere....videcu jos
hvala u svakom slucaju
hvala u svakom slucaju