Z800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

Z800i

Post od cromodora »

Nasao sam samo jednu temu povodom ovog modela na forumu.....samo sam hteo da proverim kakva su iskustva onih koji ga vec koriste?
Prednosti,mane?

Gerwulf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 20:32

Post od Gerwulf »

Ja sam ga skoro kupio , fon je dobar , najveca mana mu je jako losha kamera , ostalim stvarima sam zadovoljan . dobar odnos cena/kvalitet

jedini problem koji imam je povezivanje preko usb kabla posto nisam dobio cd sa instalacijom softvera a drajveri za USB kabl koje sam skinuo sa sajta proizvodjacha ne mogu da se instaliraju .....
:x :x :x

Gerwulf
Novajlija
Novajlija

Post od Gerwulf »

Nisam testirao , ali je kontrast jako losh , iako ima rezoluciju od 1.3 Mpix , suvise je los kvalitet slike
Preko dana je malo bolja (pri dnevnom osvetljenju) .

Ako planirash da uzmesh , ne daj da te zayebu kao mene (da ti daju bez cd-a ) jer je onda usb kabl neupotrebljiv , a koja je svrha takvog telefona ako ne mozesh da prebacujesh muziku , slike i ostalo na i sa kompa ...

:angry:

cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

Post od cromodora »

Nasao sam ima kompletno full pakovanje a i uzimam kod coveka koga znam tako da sto se tice tog propratnog materijala i opreme nema frke...mada ima i bluetooth pa moze u krajnjem slucaju i tako da se povezemali ovaj je full pack....samo se sada dvoumim malo zbog te kamere....videcu jos
hvala u svakom slucaju

Gerwulf
Novajlija
Novajlija

Post od Gerwulf »

ok , ajde vidi ako dobijesh neki cd uz to , javi mi kako se zove program i ako ima neki link za usb drajver za taj telefon , bio bi ti veoma zahvalan ....

Odgovori