Jer moze neko da mi objasni kako da K750i koristim kao daljinski upravljac ? ? ? ?
Za sve besplatan program za slanje free sms www.mig33.com
K N I A F
Hvala.
K750i and TV / free sms
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
na k750i postoji program koji se zove remote kontrol kada se aktivira pali se bluetooth i onda trazhi uredhjaje.
Opcija je u Organizer & Tools,a sluzhi za daljinsko upravljanje uredjajima koji su navedeni u aplikaciji: Presenter,Media Player,Desktop , a mislim da se nemozhe upravljati tv - om , to mogu samo symbian fonovi.
mislim da tvoj fon ne mozhe upravljati tv - om osim ukoliko nisi nashao neki program u javi za tvoje telefon , koji to omoguchava.
da li si nashao????????
evo ovde se neshto prichalo u vezi toga.
viewtopic.php?t=4476
Opcija je u Organizer & Tools,a sluzhi za daljinsko upravljanje uredjajima koji su navedeni u aplikaciji: Presenter,Media Player,Desktop , a mislim da se nemozhe upravljati tv - om , to mogu samo symbian fonovi.
mislim da tvoj fon ne mozhe upravljati tv - om osim ukoliko nisi nashao neki program u javi za tvoje telefon , koji to omoguchava.
da li si nashao????????

evo ovde se neshto prichalo u vezi toga.
viewtopic.php?t=4476
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
shto se tiche tog programa mig33 , postojao je jedan tip na forumu , koji je shirio taj program , i otkrili smo da je on samo sebi preko toga dopunjavao kredit tj. kada se neko od nas registruje on dobije mislim 20$ kredita , tj. pokushavao je da prevari ljude , a taj program ide preko gprs-a , tako da nekima izadje i skuplje obavljati razgovore i slati sms preko tog programa , nego shto to normalno rade.
Zavisi od mobilnog pretplatnika.
Ako si pripaid udjes posaljes poruku izadjes imas isti kredit, medjutim to nije isto kao sa postpaid tu je nesto malo skuplje.
Hvala ti DEL BOY> Dobro bi mi dosao neki dobar sajt .
Mada ni www.getjar.com nije los.
Ako si pripaid udjes posaljes poruku izadjes imas isti kredit, medjutim to nije isto kao sa postpaid tu je nesto malo skuplje.
Hvala ti DEL BOY> Dobro bi mi dosao neki dobar sajt .
Mada ni www.getjar.com nije los.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
taj program je dobra stvarcica(mig33).Jednostavno cim ga preuzmes imas 3$ kredita sto vise ljudi privuces dobija prvo po 3$ pa posle 10-oro ljudi svaki naredni vredi 5$ itd sve do cifre od 10$....plus ima besplatni chat,mnogo dobar nacin da se ubije vreme na casovima u skoli..... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...