Da li je moguce da k750i radi kao web.cam??

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Ive
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 09:21

Da li je moguce da k750i radi kao web.cam??

Post od Ive »

Da li je moguce da k750i radi kao web.cam??? Isto tako me zanima da li moze da se poveze na komp i direktno na njega da snima?
U napred hvala!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ne to je nemoguce.Bila bi lepa ideja kad bi u neki od narednih modela ta opcija bila ugradjena.A i te web kamere su pravi promasaj.Moja logitech skuplja prasinu.... :dry:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Jos samo kad bi postojala mogucnost da ima ugradjen mikro CD-RW/DVD combo drive i bio bi telefon bez mane :D :D .......

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

imam telefon vec mesec dana i tek sad sam primetio da ispod poklopca ima 2 usb ulaza.....znachi moze da mu se gurne flash drive!!!!! znachi mozes i web kameru da prikljuchish :D :D :D :D :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

2 USB-a? :lol: Jesi siguran da su to bas 2 USB-a i da u njih moze da se utakne USB flash disk!? :lol: E sad sam sve cuo!Da neces mozda da mu prosirujes memoriju!? :?
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mixxx,to ce moci onoga dana kada SE odluci da nabaci tu opciju za K750,sto iskreno mislim da bi bilo tracenje vremena.A ja ne bi bas voleo da eksperimentisem sa kojekakvim "guranjem" nekih drajvova u USB ulaze :uhuh: :uhuh: :wink:

Odgovori