mislim da ne vrijedi , sam telefon i nije neki high-tech , to je zasada najloshiji walkman , sa vga kamerom i nekim osnovnim funkcijama , ali sa jakom mem. karticom od 256 mb koja dolazi uz telefon , a shto se tiche ostalih funkcija , one i nisu neshto , a i sam telefon me nije mnogo zadivio , ja bih prije uzeo w550 , iz razloga shto je telefon mnoogo bolji , mana mu je mozda shto nema proshirivu mem. ali 256 mb je sasvim dovoljno.
w550
Nemoj cekati bezveze,uzmi w550i on je sada 220e,prosecna kamera,dosta memorije,izmenljive maske,najlepsa je ona narandzasta,imas radio....Cena w550i je sada 220e,a do leta ce biti 190-200e.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
samo mi recite gde je taj telefon 220 e i ja ga odma u ponedeljak uzimam??? neka je prodavnica u novom sadu w550 je stvarno ok .ima li neko primedbi na taj swiwel ili kako vec>
samo mi recite gde je taj telefon 220 e i ja ga odma u ponedeljak uzimam??? neka je prodavnica u novom sadu w550 je stvarno ok .ima li neko primedbi na taj swiwel ili kako vec>
w300 kada bude izashao bice mu velika cena (logicno), pa ako hocesh da ga kupish treba da sacekash josh par meseci posle toga da mu padne cena na realnu vrednost. Tako da qpi sada w550, imas cene ovde.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
evo ovde imas opsirnu temu u kojoj se spominje w550i viewtopic.php?t=4426
i ovde viewtopic.php?t=4017
ima ih josh nekoliko , samo koristi opciju "trazi"
a shto se tiche telefona , po mni je telefon OK
ja bas neznam da je i u novom sadu takva cena.otisao bih ja u beograd da ga kupim ali na primer da se pokvari onda opet moram ici u beograd.to mi je zeznuto Razumete?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.