Pretpostavljam da ako koristimo e-mail i surfing po internetu treba da postoji neka vrsta zastite od virusa i ostalih "napasti".
Da li ovaj model, ili pak neki drugi, podrzava ovu opciju???
K700i/Da li postoji zastita u softveru od virusa sa intern.?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
pa shto ste bre takvi!objasnite lepo choveku da se obichni telefoni nemogu zaraziti virusima.Ok,ima onaj jedan ruski shto shalje poruke na neke xyz brojeve pa ti skenja kredit,ali on van rusije ni ne radi.
dakle ako nema s symbian fon nemoj da se brines,a chak i da ga imas,prosto skeniras sve na kompu pre nego shto prebacujes,i ne otvaras nepoznate poruke sa attachmentima.
dakle ako nema s symbian fon nemoj da se brines,a chak i da ga imas,prosto skeniras sve na kompu pre nego shto prebacujes,i ne otvaras nepoznate poruke sa attachmentima.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Arasko, pojavo se tek poneki virus za telefone bez operativnog sistema...
Jedan od njih je i J2ME.Redbrowser.A
Poznato je da napada telefone bez operativnog sistema, tj., telefone koji imaju samo java podršku i siri se tako što šalje predefinisane sms poruke koje koštaju i do 6€ i samim tim značajno oštećuje materijalno vlasnike takvih aparata.
Ali ...za sada, mislim da ipak za to ne treba da brines...ne treba ti, a i ne postoji trenutno antivirus za telefon kao sto je tvoj...
Pozdrav...

Jedan od njih je i J2ME.Redbrowser.A
Poznato je da napada telefone bez operativnog sistema, tj., telefone koji imaju samo java podršku i siri se tako što šalje predefinisane sms poruke koje koštaju i do 6€ i samim tim značajno oštećuje materijalno vlasnike takvih aparata.

Ali ...za sada, mislim da ipak za to ne treba da brines...ne treba ti, a i ne postoji trenutno antivirus za telefon kao sto je tvoj...
Pozdrav...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***