..pozdrav..
..zanima me da li je moguce sa telefona koji nije k700 poslati poruku u kojoj se nalazi neki kod koji ce k700 prepoznati i zamijeniti ga sa slicicom..
..pod kod mislim na nesta tipa *kod* ili <kod> ili :kod: a pod slicice mislim na one male covjeculjke sad, happy, angry i sl..
..hvala unaprijed..
k700i slanje slika?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
ako mislis na sms poruke i na ems slicice moze!
Razumeo sam za kodove,svaka ta slicica je ustvari kod koji odredjeni aparat prepoznaje i prikazuje kao slicicu! Mislim da je kod vecine SE telefona to isto,a ako saljes sa nekog drugog moguce je,ali treba da znas oznaku za odredjenu slicicu!
Najbolje ti je da sa k700 posaljes nekoliko slicica na neki drugi telefon i u toj sms poruci ce ti pisati kodovi ako ne uspe da prikaze slicice!
Te kodove kasnije iskoristi i upisi u sms ako saljes sa nekog drugog telefona!
Rezultat---na k700 ce prikazati slicicu!
Razumeo sam za kodove,svaka ta slicica je ustvari kod koji odredjeni aparat prepoznaje i prikazuje kao slicicu! Mislim da je kod vecine SE telefona to isto,a ako saljes sa nekog drugog moguce je,ali treba da znas oznaku za odredjenu slicicu!
Najbolje ti je da sa k700 posaljes nekoliko slicica na neki drugi telefon i u toj sms poruci ce ti pisati kodovi ako ne uspe da prikaze slicice!
Te kodove kasnije iskoristi i upisi u sms ako saljes sa nekog drugog telefona!
Rezultat---na k700 ce prikazati slicicu!
..ma znam..to je prvo sta sam probao ali na tih par telefona koje sam imao pri ruci nigdje nisam uspio dobiti kod nego su ti telefoni ili prikazivali neke svoje znakove ili su jednostavno ignorirali slicicu..
..mislio sam da je mozda netko prije dosao na istu ideju pa nekako otkrio kako kod izgleda..
..mislio sam da je mozda netko prije dosao na istu ideju pa nekako otkrio kako kod izgleda..
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
NE mogu drugi telefoni prikazati ono sto je kod K700 emoticon isto tako vec to"prevedu"zato sto im emoticons nisu podrzani u softveru pa sam ja tako slao devojci smesak koji je kod nje na 6230 bio : - ) a kod mene na K700
i naravno obrnuto,ona napise : - ) a ja vidim kod mene
i dugacije nije moglo!
Pozdrav

Pozdrav

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
lomnica u pravu si ali znas one pokretne likove u razlicitim bojama koji izrazavaju razna raspolozenja u SE telefonima?!i ja sam se isto zapitao i razocarao sto ne ispada tako na drugim fontelima ali ipak stizu u obicnom sms'u recimo na LG,samsung samo sto su malo drugacije nacrtane ali poruka je jasna i ne ispadaju linije itd. to je verovatno na starijim fontelima ali noviji modeli podrzavaju medjusobnu komunikaciju sa emotion ikonicama mada je svaka firma drugacije napravila ali poruka je ista
mislim da jedino NOKIJA nisam siguran...nema tu opciju i jos nisu ubacili po meni jako dobru foru ...

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
mozes jednostavno probati sa nekom nokijom recimo posaljes sa k700 oko 10 i vise motion ikonica (koliko staje u jedan sms) na nokiju i vidis kako ti otvara na nokiju tj. kakvi su kodovi da bi znao ubuduce kako da ih saljes sa istog 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Meni se desilo jednom kad sam sa SE poslao coveculjka koji se smeje (recimo) na siemens telefon, coveculjak je plakao (drugaciji, naravno). Hteo sam da kazem da neki emotikoni nisu kompatibilni medjusobno i da nemaju svi mobovi coveculjke sa istim osecanjima (nekima fali smoren, nekima tuzan)...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim