Zamagljen ekran na k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mlakilud
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Apr 2006. 14:23

Zamagljen ekran na k750i

Post od mlakilud »

Telefon je bio sa mnom u kupatilu dok sam se tusirao... Kada sam izasao ubrzo je poceo da se magli i sada magla zahvata skoro 40% displeja.
Da li ce se ekran sam odmagliti, ili je potrebna neka "hirurska intervencija"?
Hvala unapred

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Para se uvukla ispod maske j na sam ekran pa mislim da ce trebati!
probaj da skines masku i polako i nezno da ga obrises nekom maramicom.
......Smej se smej,uvek se smej........

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uuuuuuuu.To moras sto pre uraditi,bolje ga odnesi u neki servis da ne bi upropastio tel,maska se tesko skida i lako se lomi kad nestrucno lice skida masku.Verovatno ce ti se u servisu smejati za problem i narvno naplatiti makar i 300 dinara :x :x
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

1. Nemoj otvarati telefon sam NIKAKO !!!!! (iz dosta razloga)
2. Sta mislish na ideju da ga zagrejesh malo sa fenom :roll: ? (ne znam kako to izgleda pa ne mogu da ti kazem koliko je to pametno, probaj)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Kralj, nemoj da otvaras telefon sam, ali ga zagrej fenom... neverovatno... :roll: :lol:
aj sad lepo sedi, ramisli malo i onda nabroj razloge sto ne bi sam otvarao telefon a sta bi se moglo desiti da zagreje telefon fenom... :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

mica
Banned

Post od mica »

Dario (asdf) napisao:1. Nemoj otvarati telefon sam NIKAKO !!!!! (iz dosta razloga)
2. Sta mislish na ideju da ga zagrejesh malo sa fenom :roll: ? (ne znam kako to izgleda pa ne mogu da ti kazem koliko je to pametno, probaj)
Ovo je smesno ahahhahaha!!!!!
Fenom ga zagrej i nemoj ga otvarati hahaha!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Rekao bih nesto ali bolje da ne kazem. Ne znam kako to izgleda u ovom slucaju ali znam slucaj sa mojim satom, samo fenom zagrejem i to je to :).

BTW NIJE NI MALO PAMETNO DA SAM OTVARA TELEFON !!!!!!!!! CITAO SAM RAZNE FORUME TAKO DA......
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mica
Banned

Post od mica »

Dario (asdf), jedno je sat a drugo je telefon skup 200e sa kamerom, veikim displejom i ostalim funkcijama....... ne mozes tako razmisljati.
Meni kada se to desi ja sat bacim ,da li i on sada treba to da uradi?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Bolje da ne kazes... dovoljno si lupio i bez toga... :roll:
daj link do tih foruma??? Ne pravi nauq od toga jer i na vetjini foruma ima uputstvo kako otvoriti telefon i sta ti treba od alata ( naravno podrazumeva se da covek koji tje otvarati telefon ima IQ vetji od broja cipela koji nosi... ) :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@akki: recimo da sam video XX (dvocifren broj) topika tipa: (ne radi mi kamera, zvucnik mi se buguje, posle toga sto sam mu promenio masku) a odgovori su bili ugnom da ide u servis i da asdfasdf... ima ljudi koji su i ostetili flat cable (koji je EXTRA OSETLJIV).... itd.. itd....

Naravno da ima upustva ali ima toliko sitnih delova i treba biti ekstra pazljiv pa ja ne bi preporucio nekome ko nije nikada u zivotu otvorio k750 da sada proba (na svoju kozu). I to ne zavisi samo od IQ-a, mozde da bude neki sa iq 160 a da bude smotan ko moja baba i da ima reflekse ko mrtav konj, tako da.......

Ja sam dao predlog sa fenom i rekao sam "ne znam kako to izgleda pa ne mogu da ti kazem koliko je to pametno, probaj", zato sto mi se nikada nije to desilo sa telefonom vec sa satom i tako sam ja resavao problem.

Rekao sam sta sam imao da kazem, vi se smejte do sutra ako nemate pametnija posla, ja sam samo probao da pomognem coveku. A sada "screw you guys, i'm goin' hoooooome".

Poz 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auuu brate... :D :uhuh: Ma daj,chovek je verovatno reshio svoj problem,odneo ga u servis i tako neshto tako da dzabe dalje komentarishemo... :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja za osetljivu elektroniku ne bih koristio fen, sat je drugo... Najbolje je, ako ne smes sam, da ga odneses u servis da ga otvore i kraj.
U ovoj temi je bilo dosta HAHAHA u komentarima na ono "zagrej ga fenom". To je bio jedan predlog koji bi mozda i uspeo bez ikakvih posledica, ali je glupo smejati se nekom, a ne predloziti nista pametnije od toga.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni je bas bzvz fora da omalozavate drugog clana foruma koji je imao nameru da pomogne a provale i zezanja su nesto drugo... :uhuh: sve u svemu mislim da ce se povuci vlaga sa display'a sama od sebe ako ti nije preko celog otisla!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sta tju da mu kazem, bravo genije, sto je predlozio decq da osusii telefon??? :lol: ljudska glupost je neogranicena definitivno... ali dobro, covek je imao nameru da pomogne, ako je tako onda ok... neverovatno... :roll:
Vidim vi ste rekli nesto novo time sto ste mu rekli da ode u servis sto je najpametnije i preporuceno u drugom odgovoru na temu... :roll:

Odgovori