pomoc za v800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mgrobar76
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 21:37

pomoc za v800

Post od mgrobar76 »

nikako da uspem na namestim da mi mp3 pesma zvoni kao dolazna melodija.stalno mi trazi dmr file.dal je moguce nekako namestiti melodiju il mi je jedini lek flesovanje na z800

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mgrobar76, jel ti je telefon sa Vodafonove mreže...ako jeste...flash je jedino rešenje... :dry:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mgrobar76
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mgrobar76 »

jeste sa vodafone mreze,dobio sam ga iz svedske.znaci flesovanje.ako znas jos sta dobijam,a sta gubim.hvala

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,mora da ima neko reshenje...Video sam lika koji ima V800 i zvonilo mu je kao mp3... :? Ae ako ima neko V800 na forumu nek se ukljuchi u temu i da me ispravi ako greshim...

mgrobar76
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mgrobar76 »

poskidao sam programe koji bi mogli da mi pomognu,probacu ih veceras.javicu sta sam uradio.hvala svima na pomoci

mgrobar76
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mgrobar76 »

hvala svima.radi bez greske sa programom na koji me je uputio akki(stvarno si expert).ako su ninolina,dexter i narocito akki iz beograda castim vas picem.hvala jos jednom

sergio_ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 04:13

Post od sergio_ns »

ljudi treba mi hitna pomoc!!!!!!!! :unsure: za desetak dana mi stize iz londona v800 i nemam blage veze kako da ga dekodiram!!!! znam samo da cu morati uputite me ja sam iz ns :)
pozz svima zezanje je svuda

Odgovori