k750 vodafon

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
drgajic12
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 13:26

k750 vodafon

Post od drgajic12 »

Neki lik mi nudi k750,skinut sa vodafona.Ja sam od nekih cuo da su k750 sa vodafona losi.Jel moze neko ko ima k750 sa vodafonovim softverom ili neko drugi ako zna da mi kaze dal ima nekih problema sa tel koji je sa vodafona,da li je losiji od quickshare?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ako je po nekoj povoljnoj ceni uzmi ga pa ga odnesi u servis da ti ubace "chistu" verziju softvera i no frks...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

upravo tako kao sto dexter kaze,svaki vodafon postaje normalan tel sa flashom i raspitaj se za cenu flasha isto da vidis dali ti se isplati :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Re: k750 vodafon

Post od ivans »

drgajic12 napisao:Neki lik mi nudi k750,skinut sa vodafona.Ja sam od nekih cuo da su k750 sa vodafona losi.Jel moze neko ko ima k750 sa vodafonovim softverom ili neko drugi ako zna da mi kaze dal ima nekih problema sa tel koji je sa vodafona,da li je losiji od quickshare?

QUICKSHARE uopste ne znaci da fon nije skidan sa mreze,ima telefona na kojima pise "quickshare" pa kad malo prelistas meni vidis neke nepoznate jezike i funkcije koje se ne mogu promeniti i koje su specificne za neku odredjeni mrezu...
QUICKSHARE je samo program funkcija nekih SE telefona koji sluzi za razmenu podataka izmedju telefona...

Evo sta o QUICKSHARE pise sa sajtu SE:

It's easy, it's fast, it's QuickShare™
The QuickShare™ concept keeps sharing easy. Just a few clicks, and you're ready to share. Together with 3G, QuickShare™ creates a truly dynamic duo. Even large files are transferred quickly and easily.

QuickShare™
At Sony Ericsson we do everything we can to make our products easy to use, which is why we’re so proud of QuickShare™, the easiest way to capture and share images with a mobile phone. You probably already know about using it to share your pictures via email or MMS, but you may not be aware that you can also combine QuickShare™ with Bluetooth™ to share images with a nearby phone or other paired devices like PCs, PDAs or printers.

Two clicks. QuickShare™ makes it possible.
The T610 gives you the camera you need to share memorable moments with your friends and family – built into your phone. Just one click to activate the camera, another click to take the picture. That's it. You're ready to save and send your picture anywhere in the world. It's easy, it's fast – and QuickShare™ makes it possible.

itd........

Pozdrav!

8) 8) 8)

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Uzmi ga pa fleshuj u da kazemo normalan... Ma samo trazi flees...
......Smej se smej,uvek se smej........

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jedino, sto ce posle flesovanja da ostane znak vodafona na onom srednjem dugmetu za shortcut menu.
Nevermind...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

drgajic12
Novajlija
Novajlija

Post od drgajic12 »

A jel mu ne fali nista da ga koristim sa vodafonovim softverom dok ne skupim para za flesovanje?Nije mu valjda nesto mozda losija kamera,mp3 ili nesto trece?Ako znate neki dobar,jeftiniji servis u Beogradu da uradim flesovanje,posaljite mi na pp da mi ne bi mozda izbrisali post...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Zavisi kako te usere ali uglavnom je losija kamera.... itd... Daj bre, pa ni 800din nije flashovanje, ako imas 200 evra (ili koliko vec) za telefon onda imas i za flashovanje.

poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

neki lik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 19:40

Re: k750 vodafon

Post od neki lik »

drgajic12 napisao:Neki lik mi nudi k750,skinut sa vodafona.Ja sam od nekih cuo da su k750 sa vodafona losi.Jel moze neko ko ima k750 sa vodafonovim softverom ili neko drugi ako zna da mi kaze dal ima nekih problema sa tel koji je sa vodafona,da li je losiji od quickshare?
Ne nudim ti ja nikakav telefon... Ne znam otkud ti to... :lol: :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dario (asdf) napisao:Zavisi kako te usere ali uglavnom je losija kamera.... itd...
ovo naravno nema veze sa zivotom... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

akki napisao: ovo naravno nema veze sa zivotom... :roll:

akki ovaj put se slazem sa tobom :uhuh:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@akki: zavisi kako te usere "tj. koliko je ojadjena doticna verzija vodafona" tj. pravi losije slike, slabiji je mp3 na zvucnicima itd...

offtopic: i ne bi bilo loshe da smanjih dozivljaj i prestanesh da jurish moje poruke da nadjesh neku "gresku" u njima i da shvatish poruku na neki 21. nacin pa da zato spamujesh ceo forum. Prosto me zaobidji, a ne samo mene nego i sve ostale.... (naravno ovo ne znaci da trebash odma da replayujesh na ovo). Prosto procitaj, zatvori prozor i nastavi sa zivotom :wink: .

@drgajic112: ako ti ne smeta nalepnica od vodafona na masci slobono ga kupi, flashuj ga i radice ti kao bombona.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pravi loshije slike zato shto je Vodafonov ?? :blinky: :lol: :lol: :lol:

No comment

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne zato sto je vodafonov vec zato sto ima losiji(stariji) firmware nego sto je to uglavnom slucaj sa quickshare verzijama.
Ne bi hteo da se svadjam sa bilo kime ali i ja sam primjetio da Akki bas voli da napada druge clanove cak i kada samo zele da pomognu.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dario (asdf) napisao:@akki: zavisi kako te usere "tj. koliko je ojadjena doticna verzija vodafona" tj. pravi losije slike, slabiji je mp3 na zvucnicima itd...

offtopic: i ne bi bilo loshe da smanjih dozivljaj i prestanesh da jurish moje poruke da nadjesh neku "gresku" u njima i da shvatish poruku na neki 21. nacin pa da zato spamujesh ceo forum. Prosto me zaobidji, a ne samo mene nego i sve ostale.... (naravno ovo ne znaci da trebash odma da replayujesh na ovo). Prosto procitaj, zatvori prozor i nastavi sa zivotom :wink: .
Naravno da tju da odgovorim kada si ponovo lupio glupost, a to sto ti mislis da ja jurim tvoje postove je tvoj neki trip i veoma je smesno, prosto nemam pametnijeg posla u zivotu nego da jurim bas tvoje postove i da ispravljam gluposti koje pises...

Jedini razlog sto sam te 2 puta ispravio je sto si prvo rekao da covek susi telefon fenom, sto direktno moze imati za posleditze da covek pokvari telefon i da se ne otvara telefon iz "raznih razloga" sto je takodje glupost i time si doveo u zabludu ljude koji su manje uputjeni ( ako ima jos ljudi koji za ozbiljno uzimaju tvoje savete) a drugo sto si takodje lupio za vodafonov sf bez barem jednog konkretnog dokaza ( radili su to mnogi pre tebe, pa se uglavnom zavrsilo sa izvinjenjem tog koji je zapoceo uz opasq da je to cuo od drugarovog druga koji je veliki baja serviser ili je procitao na nekom ultra giga poznatom stranom forumu od nekog lika koji ima 106 000 postova i svi mu se dive do imbecilnosti...) :lol:

I svaki put tju te ispraviti kada lupis glupost i ne samo tebe nego i sve ostale ( kao sto i mene neko moze ispraviti kada lupim, ljudski je gresiti ali je isto tako ljudski priznati gresq... ), a tebi, kao i drugim clanovima ako to smeta znate ko je admin, zalite se, trazite ban ili sta vetj, ovo je slobodan forum gde svako ima pravo da napise sta zeli, pa cak i gluposti... :roll:

Koja je to Quickshare verzija??? :lol: :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Alo,alo aj bez svadje :uhuh: ova tema je oko k750i vodafon,a ne oko toga ko koga ispravlja,ne branim nikog,ni akki-a,ni daria,ni sensei-a.Samo kazem bez svadje :disgust: Mogli ste i ovo da resite i preko pp.Aj sad svi idi izmeni poruku pa izbrisite ove svadje i napisi te nesto pametno. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

U proslom postu sam napisao da ne zelim svadju i dalje to mislim jedino sto sam hteo da kazem je da je Akki u pravu kada hoce da ispravi greske drugih clanova i to i treba da radi kad je bolje upucen, jedino sto bi mogao da to radi na malo ljepsi i pristojniji nacin a ne da sa svojim postovima vrijedja bilo koga, ja jos nikome nisam rekao da lupa gluposti jednostavno kazem mu da nije u pravu i pruzim argumente za svoj stav, bilo bi dobro kad bi svi tako radili, ali opet nismo svi isti.
Pozdrav Akkiju, Milanu91, Dariju i svim clanovima foruma i molim za malo vise tolerancije.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da ovde moze da se stavi lock jer je ocigledno resena dilema i tema gubi smisao sa nepotrebnim raspravama!

drgajic12
Novajlija
Novajlija

Post od drgajic12 »

Kad budem flesovao k750 dal da ubacim softver od w800 ili od k750?Cuo sam da softver od w800 potpuno odgovara na k750,a kazu da ima neka poboljsanja.Koji da ubacim,i koju verziju,iz nekih tema sam zakljucio da su najbolje R1AA008 i R1BC002?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Za sve neverne Tome kojima nije bas bitno flesovanje i softverisanje brendovanih telefona,sto se tice K750 Vodafone verzije,apsolutno opusteno,nema bre nikakvih problema sa softverom.Jeste doduse ograniceni za neke funkcije,izgled ikonica itd.,ali to je totalno nebitno u odnosu na obicni "QuickShare".Imam tu tzv. NEpopularnu Voda verziju i nema nikakve frke.Ne razumem sto ljudima to smeta :uhuh: Ok,sa novijim softverom ima i nekih poboljsanja,normalno,ali ponavljam,kome ne zavisi zivot od toga,slobodno... :)
Zvuk je mozda malo losiji sa starijeg softvera,ali kamera je potpuno ista.Sto bi Vodafone verzija imala losiju kameru???Jedan od najvecih operatera sebi moze da dozvoli da ima fonove sa svojim znakom i softverom,zasto da ne.Pa ko voli i nije mu bitno... :) Radice sve kao i "normalna"verzija". :) :) :)

Odgovori